2777
2789
عنوان

زمین خریدن خوبه

233 بازدید | 43 پست

بنظرتون زمین بخریم یجایی که اینده دار باشه 150متر مسکونی خوبه؟  خودمونو بتکونیم حسابی ماشین و قرض واینا بدیم بخریم.  بعدم قسطی وچکی بسازیم میصرفه؟  زمینه هم حدود یک نیم میلیارد باشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌱❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان وقت خوبیه برای خرید زمین چون بازار ملک توی رکوده و هرچی زودتر برای ساخت اقدام کنید بهتره چون نر ...

بخدا دعا کن برام خیلی شرایطمون سخته دار و ندارمونم بدیم بزور یک میلیاردم نمیشه دعا کن پولش جور بشه بخریم 

الان وقت خوبیه برای خرید زمین چون بازار ملک توی رکوده و هرچی زودتر برای ساخت اقدام کنید بهتره چون نر ...

ساختش راحت تره یا خرید زمینش؟ 

بخدا دعا کن برام خیلی شرایطمون سخته دار و ندارمونم بدیم بزور یک میلیاردم نمیشه دعا کن پولش جور بشه ب ...

از قدیم گفتن پول دوتا چیز همیشه جور میشه یکی هزینه ازدواج و یکی پول خرید خونه نگران نباشید انشاالله پول تون زود جور میشه خدا خودش کمک می کنه ما هم همین مراحل رو پشت سر گزاشتیم

کاربر آقا 
از قدیم گفتن پول دوتا چیز همیشه جور میشه یکی هزینه ازدواج و یکی پول خرید خونه نگران نباشید انشاالله ...

خیلی ممنون انشاالله خسته شدیم دیگه

الان دیگه اگه زمین حدود ۱۵۰۰ باشه و یک طبقه بسازید تقریبا مثل هم هست البته اگه با مجوز و نقشه بسازید ...

یه طبقه بهتره بسازیم یا دو طبقه؟  

اره زمینه مجوز ساختش تمدیدش تموم شده دیگه نمیدونم تو کدوم مرحلس 

یه طبقه بهتره بسازیم یا دو طبقه؟ اره زمینه مجوز ساختش تمدیدش تموم شده دیگه نمیدونم تو کدوم مرحلس

اگه مجوز دارید حتی اگه یک طبقه هست تبدیلش کنید به دوطبقه و تمدیدش کنید چون واقعا یک طبقه توی شرایط فعلی نمی صرفه

کاربر آقا 
اگه مجوز دارید حتی اگه یک طبقه هست تبدیلش کنید به دوطبقه و تمدیدش کنید چون واقعا یک طبقه توی شرایط ف ...

میتونیم مثلا مجوز ی طبقع رو بگیریم بسازیم بعد چند سال مجوز دو طبقه بگیریم؟  اخه خونه ویلایی بهتره حس میکنم

میتونیم مثلا مجوز ی طبقع رو بگیریم بسازیم بعد چند سال مجوز دو طبقه بگیریم؟ اخه خونه ویلایی بهتره حس ...

بله میشه ولی باید نقشه تون رو بدید برای دوطبقه محاسبه کنند و با ناظر های ساختمون هماهنگ کنید یک طبقه رو بعدا اضافه اشکوب می گیرید

کاربر آقا 
بله میشه ولی باید نقشه تون رو بدید برای دوطبقه محاسبه کنند و با ناظر های ساختمون هماهنگ کنید یک طبقه ...

بخایم این مراحلو پشت سر بزاریم تا به مرحله ی سقف ستون برسه چ قیمت میشع حدودا