2777
2789
عنوان

زمین خریدن خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 43 پست
بخایم این مراحلو پشت سر بزاریم تا به مرحله ی سقف ستون برسه چ قیمت میشع حدودا

کل اسکلت شامل فونداسیون و ستون و سقف حدودا ۳۵ درصد کل ساختمون هزینه داره اگه زیر بنا تون ۱۵۰ متر باشه وباشرایط فعلی هر متر مربع حدود ۱۵ میلیون خرجش بشه کل هزینه حدود ۲۲۰۰ میشه و هزینه اسکلت میشه حدود ۸۰۰ میلیون

کاربر آقا 
کل اسکلت شامل فونداسیون و ستون و سقف حدودا ۳۵ درصد کل ساختمون هزینه داره اگه زیر بنا تون ۱۵۰ متر باش ...

وای وای پس اگع بخریم به مراحل سخت ترش میرسیم.  تا یه قرن باید بسازیم هی خدا

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌱❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کل اسکلت شامل فونداسیون و ستون و سقف حدودا ۳۵ درصد کل ساختمون هزینه داره اگه زیر بنا تون ۱۵۰ متر باش ...

هرموقع انلاین شدید بگید که من عکس زمینو بفرستم ببینید بنظرتون ارزش خرید داره یا نه

وای وای پس اگع بخریم به مراحل سخت ترش میرسیم. تا یه قرن باید بسازیم هی خدا

نه بابا نگران نباشید البته باید بخشی از هزینه ها رو وام بگیرید ما سال ۹۷شروع به تخریب و ساخت خونه مون کردیم ولی چون پول مون نرسید تا سال ۴۰۲ کارمون طول کشید و خداروشکر سال ۴۰۲ پایان کار گرفتیم وسند هاش رو جدا کردیم البته خودمون از سال ۹۸توی یک طبقه ساکن شدیم

کاربر آقا 
چار پنج دقیقه هم تا خیابون اصلی فاصلشه

سمت چپش ساخته سمت راست و روبه روش و پشتش هنوز زمین خالیه. اسفالتم نشده تا اونجا ک خونه ها هستن ک تو تصویر پیداس اسفالتع

خب ببین با این شرایط گرون بودن خونه بهترین راهش خرید زمین چون به مرور هم قسمتش بیشتر میشه هم اینکه کم کم میتونین بسازینش ولی اگه خونه بخواین بخرین واون مبلغ رو نداشته باشین تا جمعش کنین یکی دو تومن گرون تر شده پس زمین گزینه خوییه

خب ببین با این شرایط گرون بودن خونه بهترین راهش خرید زمین چون به مرور هم قسمتش بیشتر میشه هم اینکه ک ...

اخه دلمم نمیاد ماشینو بفروشم کلا دوماهه خریدیمش😭😭.  همش میره صرف زمین خریدن پس ساختش چی میشه