2777
2789
عنوان

زمین خریدن خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 43 پست
اخه دلمم نمیاد ماشینو بفروشم کلا دوماهه خریدیمش😭😭. همش میره صرف زمین خریدن پس ساختش چی میشه

بفروشی بهتره با این اوضاع خونه دار شدن خیلی سخته بعدم ماشین زیاد نمیاد روش بعدم خب بقیشو هم پول میاد دستتون میخرین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب خوبه اول ببین جای خوبیه اگه اوکی بود تصمیم بگیرین من خودم بودم به شخصع اینکارو میکردم

اره عالیه بخاطر نبود اب این زمینا به مسکونی تبدیل شده همگانی نشده تازع ما میخایم بخریم.  پنج دیقع فاصلع داره تا خیابون

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌱❤
الان وقت خوبیه برای خرید زمین چون بازار ملک توی رکوده و هرچی زودتر برای ساخت اقدام کنید بهتره چون نر ...

فرستادم براتون عکسارو

عکس ها رو دیدم الان امکانات آب و برق و گاز نزدیک زمین شما موجوده یا فعلا امکانات نداره؟

نمیدونم اطلاع ندارم میپرسم میگم اگه داشت یا نداشت چی؟  

اگه داشته باشه راحت تر می تونید بسازید ولی از نظر امنیت بهتره صبر کنید اطراف تون بسازن بعد شروع کنید

واقعا چرا؟  اونا معلوم نیست کی بیان بسازن.