2777
2789

اخر تابستون عروسیمه و تو یه ساختمونیم‌شرایط اینکه جای دبگه برمم ندارم...لطفا اشتباهاتی ک کردینو تجربه هاتونو بگین..چقد برم و بیام؟ یه برادرشوهر کوچیک دارم‌امروز برگشته میگه کلیدتونو بدین من میخوام هر روز با تلویزیونتون بازی کنم...پدرشوهرم نهار خونه نمیاد..ایا ما وظیفه داریم هر روز به مادرشوهر بگیم بیاد خونه ما نهار یا ما بریم پیشش که تنها نباشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه همچین وظیفه ای ندارین

مادرشوهرم تنهاس و ما روبروشیم ولی طفلی ۱۰ روز یه بارم خونه ما نمیاد 

حالا همسرم هرشب نیم ساعتی میره پیشش باهاش گپ میزنه منم هفته ای ۲ ۳ باری بهش سر میزنم

هیشکی هم کلید خونمون رو نداره

کاری هم داشته باشه با کمال میل براش انجام میدم و نه نمیگم

خدایا چطوری به اطرافیان بفهمونم بچه داری آمادگی روحی و جسمی میخواد 😧

من......هیچکدام توصیه نمیشود بری هم کلفت میشی اونم بیاد میخادلنگر بندازه ک درهرصورت کلفتی ولی یه کاری کن نرو پیششون هرکی گفته روحش قرین رحمت ک دوری ودوستی

بعدازازدواج؛هیچ‌سرکشی‌عاقل‌نمیشه، هیچ‌معتادی‌ترک‌نمیکنه،هیچ‌افسرده‌ای به‌وجدنمیاد...لطفامردم‌رو‌اسیرمریضاتون نکنید.
وا اینکه گف کلید خونتونو بدین شوهرت مادر پدرش چیزی نگفتن

نه بیخیالن خیلی..شوخی میگیرن حرفاشو..اگه در جریان تاپیکام باشی این برادرشوهر خیلی نقش داره تو گند زدن به زندگی من

یعنی تنها نهار بخوره؟ نریم پیشش یا بگیم اون بیاد با ما غذا بخوره؟

مگه تا الان تنها غذا نمیخورد ؟؟؟ رو نده بهش بگو هر کی زندگی خودشو داره

اندی میگه : خوشگل محلمون توی شهر ما تکه . مهربونو شیرینو اما سراپا کلکه . منو میگه هاااا 😎😎خخخخ