2777
2789

بخاطر وارونگی هواست، و اینکه تبریز یک شهر تقریبا صنعتی حساب میشه، خدا کنه بارون بباره، شمال همیشه بارونی امسال خشک و بی بارون شده، جنگل ها تو سه تا استان شمالی سوخت، الیت، لوندویل ،درازنو

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مازوته

ما نزدیک نیروگاهیم مشخصه آلودگی داره همیشه هست ولی خیلی جاها اصلا نیروگاه نیست باز هوا همینه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

اره بابا آمریکا رو ندیدی هنوز پر سرخپوسته تو چادر زندگی میکنن بیچاره ها😔

اره بابا ..ما بیخودی شلوغش کردیم ...جو زده شدیم ...وای کشورای اروپایی رو ببین انقد پر شده از ماشین بی کیفیت که شهرشون جای نفس کشیدن نیست ..میگن چون گرونیه مردمش نمیتونن ماشین خوب بخرن ...چینی ها هر چی وسیله دسته دوم دارن قالب میکنن بهشون باز نمیتونن بخرن مردم ...دیگ ببین چین 

هیلاکم و کو شاریکی بی حاکم 

بخاطر وارونگی هواست، و اینکه تبریز یک شهر تقریبا صنعتی حساب میشه، خدا کنه بارون بباره، شمال همیشه با ...

دریغ از یه بارون💔

تو تبریز بارون اومدنی شدت بارش مثل دوش حموم میشد 

هفته قبل بارون اومد بزور سه چهار قطره بارید و قطع شد 🫠💔

❤️‍🩹

اره بابا ..ما بیخودی شلوغش کردیم ...جو زده شدیم ...وای کشورای اروپایی رو ببین انقد پر شده از ماشین ب ...

اروپا که هیچ هنوز تو دوران قرون وسطی مونده بیچاره ها نون ندارن بخورن حالا باز خوبه ما امنیت داریم با پول کار سه ماهمون میتونیم یه رستوران درپیت بریم😏

منو تو تاپیکای مربوط به نی نی ها تگ کنید:)

دریغ از یه بارون💔تو تبریز بارون اومدنی شدت بارش مثل دوش حموم میشد هفته قبل بارون اومد بزور سه چهار ...

واقعا، الان درو پنجره بازه، هوا آفتابی و گرم، فقط شبها یه خرده سرد میشه، خدایا بارون رحمتت رو فراوون ببار، به ما بنده های گناهکارت نگاه نکن، تو خدایی کن و لطفت رو از ما دریغ نکن 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
اروپا که هیچ هنوز تو دوران قرون وسطی مونده بیچاره ها نون ندارن بخورن حالا باز خوبه ما امنیت داریم با ...

اره بابا ..مثلا من موندم چجوری میشه دو قلم داروی غده هامو بخرم بخورم ک عود نکنن ..

هیلاکم و کو شاریکی بی حاکم