2777
2789
عنوان

چرا من نمیتونم با هیچکی صمیمی بشم

176 بازدید | 23 پست

بچه ها من کلا دوستای خیلی زیادی دارم مخصوصا توی دانشگاه با خیلیا دوستم. باهم میریم کافه. برام جا میگیرن. کلی توی دانشگاه باهم وقت میگذرونیم بیرون هم میریم. ولی اونجوری که صمیمی باشیم مثلا کل زندگی همو به هم بگیم یا خیلی باهم چت کنیم همه چیو تعریف کنیم نیستیم. خیلی دوس دارم اونجوری باشم ولی خودمم نمیدونم چیکار کنم که با یکی اونجوری صمیمی بشم. بازم میگم بیرون میریم. کلی جاها میریم. کلی حرف میزنیم نظر میدیم. ولی اینکه طرف خیلی از زندگیش بهم بگه یا من بتونم بگم نه. 

شما چجوری با یکی اینقدز صمیمی میشید؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید کم میازی

نگا کن ما باهم بیرون میریم. کافه میریم اینور اونوز میریم

زیادم صحبت میکنیم درباره همه چی نظر میدیم

اونجور که اونا از زندگیشون بهم بگن یا من بگم یا از خانوادشون بگن. نیستیم

خب صمیمی هستین اینجوری که تعریف میکنی

اره ولی مثلا طرف نگفته تاحالا خونشون کجاست چندتا خواهر برادر داره یا مثلا چه میدونم چیزای دیگه. خب من با یکی وقت میگذرونم ولی از خانوادش و اینا نمیدونم. البته بپرسم میگن ها. ولی یجورین که انگار علاقه ندارن بگن ولی خب من بنظرم اگر با یکی صمیمی باشی باید حداقل دوبارم خونش بری یا اون بیاد. 

اره من اکثرا چندماهه دوستم. پس انتظار نداشته باشم؟

سوال می‌پرسی ازشون؟ (که چندتا خواهر بردارن یا از این سوالا)شاید حس میکنم نمی‌خوای نزدیک شب.

ولی برای دوستی چند ماهه اوکیه صمیمی تمرین حالتین

من مولانم

سوال می‌پرسی ازشون؟ (که چندتا خواهر بردارن یا از این سوالا)شاید حس میکنم نمی‌خوای نزدیک شب.ولی برای ...

نه نمیپرسم. یه بار پرسیدم درباره رابطه هاشون کامل تعریف کردن برام با اینکه روز اول بود بیرون زفته بودیم. من یکم توقعم بالاست😂 انتظار دارم اونا بپرسن اول

نگا کن ما باهم بیرون میریم. کافه میریم اینور اونوز میریمزیادم صحبت میکنیم درباره همه چی نظر میدیماون ...

خب شاید اونا دوست ندارن راجب خانوادشون صحبت کنن اولا

دوام همینجوری خیلی بهتره