2777
2789
عنوان

چرا من نمیتونم با هیچکی صمیمی بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 23 پست

باید با یکی ۲۰ سال دوست باشی تا به اون مرحله برسی

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست  
خب تو بپرس یکی دوتا بحث باز بشه اونام میپرسن

اوناهم پرسیدن اتفاقا😂 ولی میدونی چیه. مثلا بیرون میریم اوکیه اما در طول روز باهم چت نمیکنیم. قبلا با یکی دوازده سال دوست بودم خیلییی صمیمی بودیم. هر روز کلی چت میکردیم همه چیو برای هم تعریف میکردیم. اینا نه. فقط هروقت بیرون بریم. البته یکی دو هفته اس تازه دوست شدم. به یک ماهم نرسیده فکر کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب شاید اونا دوست ندارن راجب خانوادشون صحبت کنن اولادوام همینجوری خیلی بهتره

نه اوکین بپرسی کامل میگن. ولی من دوس دارم اوناهم بپرسن یا بخوان بدونن. مشکلی توی جواب دادن ندارن. اونا خودشون نمیپرسن از من که بخوان بیشتر اشنا شن باهام

من اتفاقا برعکس تو خیلی دوست دارم ولی خب صمیمی منظورت چجوریه؟

هرروز باهم حرف میزنیم و خاطره های خیلی زیادی داریم و عملا جفت همیم..رودروایسی ایناهم نداریم تو هیچ موضوعی دیگه خیلی راحت

ادم دوستای زیادی داشته باشه نمیتونه هیچوقت با کسی عمیق دوست بشه بین کمیت و کیفیت باید انتخاب کنی

هرروز باهم حرف میزنیم و خاطره های خیلی زیادی داریم و عملا جفت همیم..رودروایسی ایناهم نداریم تو هیچ م ...

اتفاقا اینجوری بنظر من خیلی بهتره چون وقتی تعداد دوستات زیاد باشه با هرکی یجور حال میکنی. مثلا من یه دوست دارم عاشق ورزشه همش میریم پیاده روی و کلاس رقص و دوچرخه سواری. یکی دیگه هست خیلی اهل کافه رفتن و خریده. کل خریدام رو با اون میرم خیلی حوصله داره نظر میده. یکی دیگه هست کلا چیزای هیجانی دوست داره یا میریم شهربازی یا کایت سواری و اینجور چیزا. اینجوری من همه چیو تجربه میکنم. ولی اونجور که تو میگی فقط با یه تیپ شخصیت اشنا میشی و خب مجبوری توی همون زمینه وقت بگذرونی. درسته شاید همه ی اینارو باهاش تجربه کنی ولی خب دیر به دیر چون هر ادمی نمیتونه ده بار مدل خودشو عوض کنه. مثلا وقتی پرانرژی باشم با اون دوستم میرم بیرون که خیلی شاده و میرقصه توی ماشین. وقتی کسل باشم با اونی میریم که خیلی کم حرفه و ارومه.