2777
2789
عنوان

گاز رو میزی

107 بازدید | 19 پست

سلام. دوستان ببخشید بین گازهای رومیزی، استیل بهترهیا شیشه ای؟؟؟ و یه مدل جدید اومده که میگن لعابیه...

کسی از اینا داشته بتونه بگه کدومش بهتره؟؟؟

ما خودمون شیشه ای دوست داریم، ولی گاز فروشا میگن خیلی کثیف میشه و تمیز کردنش سخته. ولی خالم و دخترخالم که دارن، میگن سخت نیست.

شما نظرتون چیه؟؟؟

راستی میگن دسته هاشم داغ میشه وقت آشپزی.دسته هایی که باهاشون گاز رو کم و زیاد میکنید.

برای شما هم همینطوریه؟

ممنونم ازتون.

البته مامانم اینا میخوان بخرن واسه خودشون، مجبور شدم تو جهیزیه بزارم.

تو رو خدا لایک نکنید.ممنون.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شیشه ای دارم خیلی راضیم تمیز کردنشم اصلا سخت نیست

مرسی عزیزم...

نمیدونم اینایی که میگن سخته منظورشون چیه...

انتظار دارن گازشون چه شکلی باشه...

اشپزی سنگین ی کم دسته ها داغ میشه نن برا ۲۵ نفر روش برنج دم کردم داغ شد🤐

اونقدری داغ شد که اذیت شدی؟؟؟

باید با دستمال کم و زیاد میکردی یعنی؟

اسم گازتون چیه؟

مرسی عزیزم... نمیدونم اینایی که میگن سخته منظورشون چیه... انتظار دارن گازشون چه شکلی باشه...

من لعابی گاز داشتم.غذا روش میریخت میچسبید با بدبختی پاک میشد الان اینو هفته ای ی بار دستمال میکشم

منم شيشه اي دارم اصلا سخت نيس

يوقتايي با چند منظوره يوقتايي با مايع ظرفشويي تميزش ميكنم

شيراشم اگه ازينا ك روي صفحه هست بگيري بعله داغ ميشه

مالخودم همينه

ولي مال مامانم عزيناس ك روي برجستگيه اصلا داغ نميشن

براي جفتمونم ماركه اخوان هست

بالاخره مامان جانان كوچولو شدم    خدايا شكرت🙏🙏
منم شيشه اي دارم اصلا سخت نيس يوقتايي با چند منظوره يوقتايي با مايع ظرفشويي تميزش ميكنم شيراشم اگه ...

مال مامانتونم شیشه ایه؟؟؟

روی برجستگی یعنی چجوری؟

آخه خالم که آشپزی زیاد میکنه و مهمون دار هست، میگه داغ نمیشه. ولی خارجیه گازش، مارکشو نمیدونه.

ولی دختر خالم اینا که میگن داغ نمیشه، آشپزی واسه خودشون هم به زور میکنه...

نمیشه رو حرفش حساب کرد😂😂😂😂😂😂

من شیشه ای داشتم تمیز کردنش راحته ولی سریع کثیف میشد، مثلا آب هم بذاری جوش بیاد کثیف میشه باید بعدش تمیز کنی، در حد غذا برای ده نفر برنج و خورش و سوپ گذاشتم دسته هاش داغ شد البته دسته ها رو صفحه بودن در حدی که باید با دستمال میگرفتم واسه کم و زیاد

یه مورد دیگم این بود که یه روز که از ظهر فسنجون گذاشتم واسه مهمونی شب نمیدونم خیلی داغ شده بود چی شد که سرشب شیشه اش ترکید و کل خونه پر شیشه شد و همه غذاهامم پخش کابینت و گاز و خلاصه اونم ا مهمونی اون شبم

بعدش یه رومیزی استیل گرفتم زیبایی شیشه ای رو نداشت ولی از نظر اینکه لازم نبود هر لحظه گاز رو تمیز کنم راحت شدم

گاز منم مارکش دسینی بود و کلی پول داده بودم براش