2777
2789
عنوان

بیمارستان امیرکبیر یا امیرالمونین در اهواز؟

| مشاهده متن کامل بحث + 18498 بازدید | 81 پست
 محیط و داخلش که عالیه.دکتر خودمم گفت فقط روزای شنبه و یکشنبه تو بیمارستان امیرکبیرم. نمیدونم چ ...

نه پرسنلش همكاراي خوب خودم هستن خيالت راحت من اتاق عملي ام 

پسرم منتظر در آغوش كشيدنت هستم   

همشون محيطاشون درب و داغونه ،آريا مثلا نوساز بود من رفتم چنگي به دل نمي زد،فقط بيمارستان نفت تر و تميزه 

و احتمالا همين اميرالمومنين بخاطر نوساز بودن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه پرسنلش همكاراي خوب خودم هستن خيالت راحت من اتاق عملي ام 

عزیزم میشه یکم توضیح بدی چجوریه؟ برخوردشون؟تجربشون؟ من خیلی از این اشتباهات پزشکی و پرستارا میترسم.قبلا هم یه سقط داشتم.خیلی نگرانم.فقط میخوام بچم سالم بیاد بغلم و مشکلی برامون پیش نیاد

الهی.. گاهی.. یه نگاهی..
عزیزم میشه یکم توضیح بدی چجوریه؟ برخوردشون؟تجربشون؟ من خیلی از این اشتباهات پزشکی و پرستارا میترسم.ق ...

سزارين هستي ؟من نرفتم اميرالمومنين اما آزمون كه گرفتن چندتا از همكاراي خودم كه سابقه كار دارن و پرسنل خوبي هستن قبول شدن و رفتن اونجا ،اونجا متخصص كارت رو انجام ميده چون مركز آموزشي نيست كه رزيدنت باشه يا نيروي طرحي،اگر به دكترت اطمينان داري نگران نباش 

همشون محيطاشون درب و داغونه ،آريا مثلا نوساز بود من رفتم چنگي به دل نمي زد،فقط بيمارستان نفت تر و تم ...

شما ومیرالمومنین هستین؟ یا امیر کبیر؟؟ اخه امیرکبیر نوسازه.

الهی.. گاهی.. یه نگاهی..
شما ومیرالمومنین هستین؟ یا امیر کبیر؟؟ اخه امیرکبیر نوسازه.

منظورم اميركبير بود عزيزم اشتباه نوشتم اميرالمومنين 

خودم هيچكدوم از اينا نيستم 

سزارين هستي ؟من نرفتم اميرالمومنين اما آزمون كه گرفتن چندتا از همكاراي خودم كه سابقه كار دارن و پرسن ...

من احتمالا طبیعی یاشم.جفتم پایین بوده و الان رفته یکم بالا.دکتر گفت طبیعی میتونم مگه اینکه طی زایمان خونریزیم زیاد باشه یا مشکلی باشه که سزارینم کنن.من خودم دوس دارم طبیعی بیارم.

الهی.. گاهی.. یه نگاهی..
من احتمالا طبیعی یاشم.جفتم پایین بوده و الان رفته یکم بالا.دکتر گفت طبیعی میتونم مگه اینکه طی زایمان ...

ان شاالله 

طبيعي كه كار اصلي با خودته ،توكل به خدا 

ان شاالله  طبيعي كه كار اصلي با خودته ،توكل به خدا

ممنون گلم.حالا نظر شما در کل چیه؟؟ امیر کبیر یا امیرالمومنین؟؟ اخه من خودم اهوازی نیستم.اینجا ازدواج کردم و زیاد شناخت ندارم.کسی هم نمیشناسم که ازش بپرسم ببینم چجور بوده.

الهی.. گاهی.. یه نگاهی..
ممنون گلم.حالا نظر شما در کل چیه؟؟ امیر کبیر یا امیرالمومنین؟؟ اخه من خودم اهوازی نیستم.اینجا ازدواج ...

از نظر تر و تميزي اميركبير ،چون اميرالمومنين قديميه و درب و داغونه اما يه بار برو زايشگاههاشون رو ببين قبل از زايمان ضرر نداره 

من سزارینی هستم و مثل شما نمیدونم کدوم بیمارستان برم امیرالمومنین یا امیرکبیر

هفته چندی خانمی؟؟ من احتمال زیاد امیرکبیر برم.خیلی تمیزتره.و چون تازه تاسیس هست خوبم رسیدگی میکنن.

الهی.. گاهی.. یه نگاهی..