2777
2789
عنوان

من میخوام بخونم شوهرم میگه بیخیال بچسب به زندگیت

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 50 پست
بنظرم همسرتون درست میگن دو سال توان و عشق تون بذارید برای بچه ها بچه اول که رفت اول . بچه دوم میشه ت ...

منم میخوام کم کم بخونم حداقل روزی یکساعت که فراموشم نشه مطالب چون پارسال خوندمشون تا پسر کوچیکم بشه سه چهار سالش که بتونم بزار پیش مامانم یا باباش بعد ازمون بدمو بخونم ارشدو دکتری میدونم سخته دیوونگیه ولی اخه مغزم نمیفهمه انگار فقط فکرم اینکه بخونم من راضی به لیسانس نیستم نمیخوام شاغل شم اما حداقل سطح سپادم میره بالا هدفمم فقط دانشگاه تهرانه میخوام ارزش داشته باشه درس خوندنمم لیسانسو ازاد خوندم بشدت پشیمونم

من تهی پیمانه بودم ،سرکشیدم خویش را🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به چه دردی میخوره حداقل شاغل شو ی استخدامی بده ماهیانه پول بیاد تو حقوقت جون میگیری

اخه مشکلم مالی نیست که تلاش کنم بابتش نمیخوامم خودمو فرسوده کنم اینم فقط بخاطر دل خودم میخوام بخونم

برای کسیکه درس خوندن رو دوست داره، اون تایمی هم که صرف درس میشه لذتبخشه. در واقع اگر کسی بگه نخون دا ...

نه من عاشق درس خوندنم لذت میبرم ازش نمیخوامم شاغل شم واقعا علاقه ای ندارم 

ببین مادر خوب اونی نیست ک همیشه پیش بچشه مهد کودک هست و اینکه هیچ کس فردا روز نمیگه مرسی از خودت گذش ...

من خب قرار نیست از مادری کردنم بزنم تا سه سالگیه بچم که نمیرم ارشد هم درحد کارشناسی سنگین نیست برادرشوهرم دانشگاه تهران ارشدو خوند هفته ای دوروز میرفت اونم در حد چند ساعت خب درسها کمتره

منم میخوام کم کم بخونم حداقل روزی یکساعت که فراموشم نشه مطالب چون پارسال خوندمشون تا پسر کوچیکم بشه ...

بچه دومت که دنیا بیاد متوجه میشی شرایط نوزاد داری اول و دومی اصلا فرق می‌کنه 

بنظرم اگه میخوای آگاه باشی پادکست گوش‌کن ‌

فیلم خوب ببین 

ماهانه یک کتاب خوب بخون 

بنظرم شما کمال گرایی 

ی‌جوری نشه اذیتت کنه 

بذار بچه که بزرگتر شد اونوقت برای آمادگی کنکور درس میخونی دیگه چرا از الان خودت خسته کنی 

منم روحیاتم شبیه شماست

بعد من برای اینکه اذیت نشم سعی میکردم غذاهای جدید درست کنم . کتاب بخونم . 

اصلا نیاز نیست شما برای آمادگی کنکور ارشد از الان بخونی تا مثلا سه سال دیگه 

چون کنکور ارشد آسون . 

بالا رفتن تحصبلات به چه دردت میخوره خواهربا این هدف اصلاً نخون

سوادم بیشتر میشه این بدرد نمیخوره؟شما باشی دوستداری لیسانس داشته باشی یا دکترا؟واقعا فرقی نیست توشون؟؟؟؟

بچه دومت که دنیا بیاد متوجه میشی شرایط نوزاد داری اول و دومی اصلا فرق می‌کنه بنظرم اگه میخوای آگاه ب ...

اره منکور ارشد اسونه ولی خب چون پارسال خوندم نمیخوام فراموشم شه بعد گفتم ازالان روزی دوساعت بخونم بهتره تا بابچع کوچیک نزدیک ازمون روزی ده ساعت بخونم

یعنی وافعا بچه دوم اینهمه سخته؟من حس میکنم چون تجربه دارم راحتتر باشه برام

عزیزم شرایط زندگیت رو خودت باید بسنجی

ارشد و دکتری علاوه بر کلاس ها نیاز به زمان برای پژوهش داره

میتونی باوجود دوتا بچه این تایم رو به این کارا اختصاص بدی؟

اگه کسی هست که تو این مسیر کمکت کنه حتما ادامه بده وگرنه فرسوده میشی

بچه دومت که دنیا بیاد متوجه میشی شرایط نوزاد داری اول و دومی اصلا فرق می‌کنه بنظرم اگه میخوای آگاه ب ...

منم بشدت کمالگرام تو هیچ چیزی چشم و هم چشمی ندارم اما تو درس دارم دوستدارم بالتر باشه سطح سوادم اخه کلی ارزوهاداشتم

عزیزم شرایط زندگیت رو خودت باید بسنجیارشد و دکتری علاوه بر کلاس ها نیاز به زمان برای پژوهش دارهمیتون ...

کمکی دارم مادرمو همسرم هستن درمورد پژوهشهاهم که همسرم هست هم رشته ایم ولی باز نمیدونم میتونم یانه با دوتا بچه تواناییشو دارم یانه

کمکی دارم مادرمو همسرم هستن درمورد پژوهشهاهم که همسرم هست هم رشته ایم ولی باز نمیدونم میتونم یانه با ...

وقتی کمک داری ادامه بده

اجازه نده هیچ چیزی تو آینده برات حسرت بشه

اگه نخونی ممکنه همیشه تو دلت بمونه

وقتی کمک داری ادامه بدهاجازه نده هیچ چیزی تو آینده برات حسرت بشهاگه نخونی ممکنه همیشه تو دلت بمونه

الان دوساله گزاشتم کنار ولی هرروز تو فکرشم