2777
2789
عنوان

من میخوام بخونم شوهرم میگه بیخیال بچسب به زندگیت

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 50 پست
منم بشدت کمالگرام تو هیچ چیزی چشم و هم چشمی ندارم اما تو درس دارم دوستدارم بالتر باشه سطح سوادم اخه ...

هیچ دیر نشده 

بازم میتونید پیشرفت کنید ولی یادتون باشه شما در درجه اول دو تا دسته گل دارید 

میتونید هفت سال با عشق تمام بشینید بچه هاتون بزرگ کنید بچه ها که مدرسه ای شدند شمام تحصیلات تون ادامه بدید 

من فوق لیسانس دانشگاه دولتی دارم با معدل ۱۸ با رزومه خوب 

ولی باور کن آگاهی به مدرک نیست 

دیدی بعضی آدما چقدر عمیقن 

میتونی در کنار بچه داری مقالات رشته خودتون بخونید مستندهای تلویزیون ببینید من ی فلش دارم میدم بیرون پر میکنن برام 😁

مهارت هاتون بالا ببرید (روزانه زبان تمرین کنید . کامپیوتر و نرم افزار و کلا هر چیز دیگه ای حتی آنلاین شاپ ، اشپزی که تو هر زمینه ایه علمی چه غیر علمی یک قدم جلوتر باشی )

و روحیات کمالگرایی فرساینده هست . منو به شدت استرسی کرده تا حدی که سندروم روده تحریک پذیر دارم 

اگه رشته اینده داری هست یا ارشدش به کارت میاد بخون.اگه نیست نه چرا وقت و هزینتو الکی صرف کنی.

مثلا یکی پرستاره،ارشد مراقبت های ویژه میگیره از بخش داخلی منتقل میشه به ccu

این فرد ارزش داره ارشد گرفتنش.

ولی یکی هم هست میره ارشد یه رشته ای میگیره بازم قراره بشینه تو خونه چون کار پیدا نکرده.خب این شخص ارشد بگیره که چی بشه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه من عاشق درس خوندنم لذت میبرم ازش نمیخوامم شاغل شم واقعا علاقه ای ندارم

من الان ارشد دارم و چند وقتیه دلم میخواد واسه دکتری بخونم. تو شرایط کاری و مالیم تاثیری نداره. فقط صرف دوست داشتنم میخوام بخونم.

این سوال رو پرسیدم که بعدا خدایی نکرده با حرف کسی احساس سرخوردگی پیش نیاد برات که خب اینهمه خوندی که چی؟ 

جوانب رو درنظر بگیر. من الان خودم میخوام بخونم مامانم میگه فابده ش چیه؟ فایده ش حال بهترمه.

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

سوادم بیشتر میشه این بدرد نمیخوره؟شما باشی دوستداری لیسانس داشته باشی یا دکترا؟واقعا فرقی نیست توشون ...

ببین عزیزم من خودم تا دکتری خوندم و الانم شاغل هستم و در ضمن صرفاً به خاطر شغل نخوندم و علاقه هم داشتم، الان هم خواهرانه و از روی تجربه به شما میگم فقط به خاطر علاقه خوندن تحصیلات تکمیلی درست نیست چون اونقدر سختی داره و اذیت میشی که ارزش نداره اونم متاهل باشی و بچه داشته باشی ولی اگر هدفت کار کردن هست اون موقع بخونی قضیه فرق می‌کنه و اگر موقعیت کاریت بهتر میشه ارزش داره

زندگی جاری است ...