2777
2789
عنوان

من میخوام بخونم شوهرم میگه بیخیال بچسب به زندگیت

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 50 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم بشین بچت هاتو بزرگ کن .بزار کنارت احساس آرامش داشته باشن.پیش خودت بزرگ بشن.هیچکی از آینده خبر نداره که اینقدر براش بجنگیم.بچه هات اولویتن

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
میخونم بچه ام ی مادر باسواد که محیط اکادمیک رو تجربه کرده باشه داشته باشهدرمورد همسر شما نمیدونم اما ...

دقیقا منم میگم پس ارزوم چی منکه دلم میخواد بخونم موندم بین دلم و عقلم عقلم میگه بیخیال درس اما دلم میخواد بخونم برسم به ارزوم

من تهی پیمانه بودم ،سرکشیدم خویش را🌱
تفریح کن باشگاه برو بخودت برس منظورش اینه درگیر درس نکن خودتو تایمهای ازادتو لذت ببر

برای کسیکه درس خوندن رو دوست داره، اون تایمی هم که صرف درس میشه لذتبخشه. در واقع اگر کسی بگه نخون داره شما رو از یه لذت محروم میکنه

اما اینکه خودت دو دل باشی بحث دیگه ایه. فقط دوست داشته باشی بخونی یا بتونی بهره برداری مالی هم کنی 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

دقیقا منم میگم پس ارزوم چی منکه دلم میخواد بخونم موندم بین دلم و عقلم عقلم میگه بیخیال درس اما دلم م ...

ببین مادر خوب اونی نیست ک همیشه پیش بچشه 

مهد کودک هست 

و اینکه هیچ کس فردا روز نمیگه مرسی از خودت گذشتی برای من

It still feels like the first day

بخونیامتحانم بدی قبول شیبعد بچه هارو پیش کی بذاری بری دانشگاه؟ خصوصا کوچیکه

خب تااون موقع پسر کوچیکم سه سالش میشه مامانمم هست همسرمم یک میاد خونه من بخونم مامانم حامیمه

به نظرم اگه لذت می‌بری بخون تو تایم استراحتت من فکر میکنم ادما لازم دارن یه هدف داشته باشن برای خودش ...

نظر خودمم همینه عجله ای برای ازمون ندارم روزی یکساعتم بخونم بسته تا چندسال بعد اماده باشم اخه قبلا هم خوندم کتاباشو

ارشد چی بعصی ارشدها برای شغل لازمه

هر رشته ای هم باشه ارشدش بدرد نمیخوره. مگراینکه حقوقتو بالا ببره.

کور میشی بسکه پای سیستم پایان نامه مینویسی

نیازمند دعای خیرتان هستم، شفای خواهرم و تمام بیماران انشالله