تمام اتفاقات از دوران دوستیمون تا الان رو ک مرور می کنم میبینم هرکاری دلش خواسته کرده ولی همیشه منو وادار کرده اونطوری باشم ک خودش دلش میخواد . آنقدر حالم بده بچه ها فقط دارم مینویسم ببخشید اگه ذهنم آشفته است
ما خانواده مذهبی بودیم بعد نامزدی با،زبون بازی منو راضی کرد مثل خودش و فامیلاش باشم . همه کاراش رو با زبون بازی پیش میبره . هر چی بیشتر میگذره بیشتر میفهمم چطور تو این سالها منو مطابق میل خودش تغییر داده . هستید حرف بزنم ؟
این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میخوام خودم باشم . خودم واسه خودم تصمیم بگیرم . اون کاری ک دوست ندارم رو بتونم بهش بگم نه . ولی به گذشته فکر می کنم میبینم تمام این مدت هر چی دلش خواسته با ملایمت به من تحمیل کرده
منم شاغلم نیاز ب پول اون ندارم. پولدار بودن همیشه نکته مثبت نیست . با دوست دختر سابقش خیانت کرد . در حد چت و تلفنی حرف زدن و سه چهار بار بیرون رفتن و این ک بهش چند باری پول داده
منم حال تو رو دارم با یه فاز دیگهپوشش منو مطابق میل خودش کردمنو آورد شهری که خودش راحته زندگی کنیم ...
افرین قشنگ میفهمی من چی میگم ☹️ مدت هاست اصرار اصرار ک بچه بیاریم من مخالف بودم گفتم اموالش بزنه به اسم من راحت قبول کرد بازم حس میکنم اینم یه جور حقارت بود برام
گاهی فکر میکنم مشکل تربیت مادرم بود که منو اینقدر مطیع بار آورد.احساس میکنم مثل یه برده بردم که هر چی گفت انجام دادم و توانایی جنگیدن برای خاسته هام رو نداشتم .البته جوری با پنبه سرم بریده شد که خودم هم نفهمیدم
افرین قشنگ میفهمی من چی میگم ☹️ مدت هاست اصرار اصرار ک بچه بیاریم من مخالف بودم گفتم اموالش بزنه به ...
عزیزم شما هم زندگیتون رو دوست داشتین که با همه چیز کنار اومدین.الانم اگر ناراحتی با خودت خوب فکر کن ببین از زندگی چی میخوای.مطمئنا قصدتون جدایی نیست.چون اگر بود زمانی که از خیانتش مطلع شدین اینکارو انجام میدادین .پس بهتره با این افکار ذهنتون رو آشفته نکنین.الانم اگر واقعا اموالشون رو بنامتون میزنه اینکارو انجام بده.چی بهتر ازاین که زن امنیت مالی داشته باشه.یه چیز دیگه که خیلی مهمه اینه که همسرتون زندگی وآیندش وبا شما میبینه که هم ازتون بچه میخواد هم حاضره اموال بنامتون کنه.انشالله تصمیم درست بگیری وخوشبخت وموفق باشی
سلام دوستم نمیدونم هنوز هستی تو سایت یانه ولی حتما قبل بچه دارشدن مشاوره برو یا دوره هاشونو شرکت کن خیلی طرزفکرت تغییر میکنه چون سیستم فکری و ادراکی آقایون با ما فرق داره و دلیل ۹۰درصد مشکلات همینه