2777
2789
عنوان

مثل موم تو دست شوهرمم حالم از خودم بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 44 پست

به نظرم اختیار هر کس دست خودشه 

نمیتونی عواقب تصمیم هایی که گرفتی درست یا نادرست را از چشم اون ببینی 

از اول تیکه هم نبودید. 

آدم ها وقتی جای درست قرار میگیرن که نیازی به تغییر هم نبینن چه مرد و چه زن اگر پذیرش داشته باشن به سلایق هم احترام میذارن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب می‌رفت یه زن اونطوری می‌گرفت چراشمارو ۱۸۰درجه تغییر داده دقیقا عاشق کجای شماشده بود

حتی فکر کردن به اینم حال منو خییییییلی بد میکنه . خیلی سخته ک بکم ولی حتی این کارم از قلدری و غرورش بود ک منو انتخاب کرد . یه دختر ساده چشم و گوش بسته ک تو عمرش رنگ هیچ پسری رو ندیده بود . مخمو زد عاشقش شدم و باهاش موندم 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

حالا مدت ها بود گیر داده بود ب بچه دار شدن و بعد کلی بحث کردن و این ک کارمون به جاهای باریک کشیده شد ...

اسی این قسمتش که همه چی می نه به نامت عالیه کلا من ازینکه خیانت کرده بدم اومد ومجبورت کرده جلو آشناها روسری برداری

روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت

به نظرم اختیار هر کس دست خودشه نمیتونی عواقب تصمیم هایی که گرفتی درست یا نادرست را از چشم اون ببینی ...

ولی اون هر طوری دوست داشت منو تغییر داد . تو زمان طولانی کم کم این تغییر اتفاق افتاد . با سیاست و زبون بازی بدون جنگ و دعوا در کمال آرامش منو اونطوری کرد ک خودش دلش می‌خواست 

حتی فکر کردن به اینم حال منو خییییییلی بد میکنه . خیلی سخته ک بکم ولی حتی این کارم از قلدری و غرورش ...

اره دقیقا دنبال دختر پاکن که هیچ پسری تو زندگیش نبوده بعد هم بروز رسانیت کرده به خیال خودش

روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت

اسی یه سوال؟ تو که مذهبی بودی چطور با مشروب خواری کنار اومدی مگه نمیدونی مشروب غیرت را از بین می بره ...

کنار نیومدم هیچوقت ولی چاره ای هم نداشتم . غیرتش رو چرا از بین نبرده پس ؟ یبار خواستگار سابقم اومده بود محل کارم یه جنگ اساسی تو خانواده راه افتاد سر هیچی . الانم هنوز حساسیت های خودشو داره نگاه نکن میگه روسری سرت نکن مثل بچه ها دست منو میگیره هرجا باشیم ، بیرون تو خیابون یا تو مهمونی همه جا حواسش بهم هست 

اسی این قسمتش که همه چی می نه به نامت عالیه کلا من ازینکه خیانت کرده بدم اومد ومجبورت کرده جلو آشناه ...

این ک همه چی میزنه به نامم بازم انگار منو تحقیر میکنه چون پولش رو به رخ من میکشه و با پول منو می‌خره و ساکتم میکنه 

اره دقیقا دنبال دختر پاکن که هیچ پسری تو زندگیش نبوده بعد هم بروز رسانیت کرده به خیال خودش

هرچی بیشتر میگذره بیشتر چشمم رو به روی واقعیت ها باز می کنم و میفهمم زندگیم اونقدرا هم ک فکر می کردم گل و بلبل نبوده 

کنار نیومدم هیچوقت ولی چاره ای هم نداشتم . غیرتش رو چرا از بین نبرده پس ؟ یبار خواستگار سابقم اومده ...

خودت با خودت چند چندی عزیز؟

یه بار میگی منو عوض کرد یه بار میگه غیرت داره 

اینکه تورا بی‌حجاب هر جا میبره اسمش غیرته! 

عجب

خودت با خودت چند چندی عزیز؟یه بار میگی منو عوض کرد یه بار میگه غیرت داره اینکه تورا بی‌حجاب هر جا می ...

غیرت داشتن به اینه ک من روسری سرم کنم؟ لختم ک نکرده .