2777
2789

تمام اتفاقات از دوران دوستیمون تا الان رو ک مرور می کنم میبینم هرکاری دلش خواسته کرده ولی همیشه منو وادار کرده اونطوری باشم ک خودش دلش میخواد . آنقدر حالم بده بچه ها فقط دارم مینویسم ببخشید اگه ذهنم آشفته است 

ما خانواده مذهبی بودیم بعد نامزدی با،زبون بازی منو راضی کرد مثل خودش و فامیلاش باشم . همه کاراش رو با زبون بازی پیش میبره . هر چی بیشتر میگذره بیشتر میفهمم چطور تو این سالها منو مطابق میل خودش تغییر داده . هستید حرف بزنم ؟

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد گفت برو باشگاه . اندامم خوب بود ذره ای شکم نداشتم قد ۱۷۰ وزنم ۶۸ بود زمان نامزدی . مخصوصا میخواست باسنم خوش فرم بشه . ببخشید خجالت میکشم این چیزا رو بنویسم 

بعد کراتین و رنگ مو . بعدش پوشیدن مانتو های کوتاه و بیشتر کت . 

من خیلی اهل رفت و آمد نبودم . نه با هر آدمی ولی دوست داشتم با شوهرم تنهایی وقت بگذرونیم. برعکس اون عاشق رفت آمد با دوستاش و پسرعمو و پسرخاله هاش بود . البته همگی متاهل ‌ . منم از این جمع ها که بعضا خاله زنکی بودن خوشم نمیومد بازم رضایت دادم هرجا میگفت میرفتم 

از نظر میل جنسی اونقدر گرم نبودم . ولی بازم رضایت میدادم به تمام خواسته هایی ک داشت . ببخشید بازم 

گفت میری سرکار هر روز میای ناهار خونه مامانم ‌. تا یه حدی حریم خصوصیم شکست ولی بازم قبول کردم . فقط ازش خواستم مشروب خوردنش رو ترک کنه اونم بعد کلی منت فقط کمش کرد ترک نکرد 

بعد خیانت کرد من داغون شدم اومد گفت زیادی بزرگش میکنی خودم گفتم اشتباه کردم و پشیمونم . در حالی ک برای من روح و روانی باقی نمونده بود . گفتم طلاق میخوام هیچوقت تند باهام حرف نزده بود ولی اومددمحکم دستم رو گرفت طوری فشار داد ک گفتم استخوونش الان خورد میشه گفت دفعه آخرت باشه حرف طلاق میزنی 

بده رنگ مو اینا ذوق داره ؟؟؟

نه ولی شابد من یه وقتی دلم بخواد موهام ساده باشه . مشکی باشه . شاید دلم نخواد اونقدر مانتوهای کوتاه بپوشم یا تو جمع دوست و آشنا روسری سر نکنم . چرا انقدر منو تغییر داد بدون این و به خواسته های من توجه کنه ؟

از زاویه ی بدی داری نگاه میکنی واسه همین حالت بده.بگو اون باعث شد به خودم برسم شیک بشم،بیشتربرم توجا ...

میفهمم چی میگی ولی تو از این زاویه نگاه کن ک این سالها کم کم هر طوری ک خودش دلش میخواسته منو عوض کرده . از هر نظر نه فقط ظاهری . حالا بحث اصلی سر بچه دار شدنه گ بازم با زبون بازی و یه جورایی تهدید و قهر منو راضی کرده بچه دار بشیم 

حالا مدت ها بود گیر داده بود ب بچه دار شدن و بعد کلی بحث کردن و این ک کارمون به جاهای باریک کشیده شد گفتم شرط و شروطی بذارم بیخیال بشه همه رو قبول کرد . گفتم باید خونه و کارگاه و ماشینت رو به اسم من بزنی خیلی راحت قبول کرد . اینجا هم بازم حس کردم داره منو با پول می‌خره.  حس گردم  نوکرشم با پول و مال و اموالش دهن منو بسته برای بچه . در حالی ک من خواسته قلبیم چیز دیگه ای بود و الان اصلا میل به بچه دار شدن نداشتم