2777
2789
عنوان

اونایی که دختر دارن بیان

518 بازدید | 31 پست

من خودم پسرم

اینو برای بار چندمه دارم میزارم

این پسره میخاسته این دختره رو خفت کنه

ولی دختره رزمی کار بوده

خلاصه با هم درگیر میشن پسره رو این شکلی میکنه

اگه دختر دارین بفرستیدش بوکس ، کاراته

که قلدرها رو اینجوری ادب کنن

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم یا اینکه حرف نامربوطی زدم و حد و حدود خودم رو رعایت نکردم به نی نی یار بگین که تعلیق بشم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو چرا تو سایت آنقدر با زنا خوبی و کار یاد میدی علتش چیه

باید همینطوری باشم

نمیشه که بد باشم

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم یا اینکه حرف نامربوطی زدم و حد و حدود خودم رو رعایت نکردم به نی نی یار بگین که تعلیق بشم

عجیبه

باید مثل پسرهای دیگه که میان اینجا پر رو بازی در میارن بد باشم؟

همین که اینجایی به تنهایی عجیبه

اگه دو تا دوست داشتم اینجا نبودم

از تنهایی پناه آوردم به اینجا

اگه دو تا دوست داشتم اینجا نبودم از تنهایی پناه آوردم به اینجا

وا خب کتاب بخون،فیلم ببین، یا چمیدونم یه کلاسی باشگاهی چیزی برو شاید دوست هم پیدا کردی

نکردی هم نهایتا یه چیز یاد گرفتی حداقل

من خودمم از بی عقلیمه اینجام😐😅

I will always love you❤️💖💗

من ی بار دست ی پسرو شکستم زیر چشمشم کبود کردم وای اخیش دلم خنک شد 😂

دختر پرتلاش هستم پشت کنکور ۴۰۳ هستم کاربر قدیمی هستم ولی این کاربری رو زدم که روز به روز این ۷ ماهو تلاش کنم و بعد از گذشت ۷ ماه بیام بگم کنار شما دوستای خوبم قبول شدم ((‌  پس تاپیکامو همراهی کن اگه توهم کنکوری یا پشت کنکوری هستی ریاضی و تجربی انسانی نداره ما هدفامون مشترکه اونم کنکور))پس به امید موفقیت هممونhttps://panel.medicalstus.ir/student/daily-report/class/join?link=Z2NXSlJ4

قبلا تو تاپیکت نظر دادمدخترم میره کلاس کاراته از همین سن کممرسی از اطلاع رسانیت

چه قدر عالی

انشالله که موفق باشن

از آن نترس که های هوی دارد از آن بترس که سر به زیر دارد

من خوش بخت ترین زن روی زمینم  شکرت خدایا به خاطر پر از آرامشم شکرت خدایا به خاطر خونه ای که خریدم شکرت خدایا به خاطر ماشین سنگین که شوهرم خرید شکرت خدایا به خاطر شغل خودم که یه خیاط ماهر شدم خدایا شکرت به خاطر دختر باادب و درس خونم خدایا شکرت به خاطر پسرم خدایا شکرت به خاطر فروش باغ مون که با قیمت خیلی زیاد  باور نکردنی به فروش رفت شکرت خدایا به خاطر برادر هام که ازدواج کردن و خانواده خوبم که  همیشه منو قابل احترام میدونن شکرت خدایا که هر روز ثروتمند بیشتر میشه در زندگیم آرامش دارم در کتار همسرم و فرزندانم  خدایا شکرت کاعنات سپاس گزارم

من ی بار دست ی پسرو شکستم زیر چشمشم کبود کردم وای اخیش دلم خنک شد 😂

ای کاش همه مثل شما بودن