2777
2789
عنوان

از این پیام مادر دانش آموزم حس بدی گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 55140 بازدید | 584 پست

حرفش درسته انرژی زا به چه درد بچه میخوره

البته ما معلم پیش دبستانی این رو تاکید کرد هیچ چیزی ک قند مصنوعی باشه نیارن

ولی لحنش درست نبوده هی گفته سریع سریع عجله داشته

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شغل خاصی نداره ولی به شدت تو فازه فاز طب سنتی و این چیزا چند وقت پیش بهم میگفت پسر من چون مزاجش صفرا ...

اینو راست میگه پسر منم مزاجش صفرا نمیتونه زیاد مشق بنویسه اما یادگیریش بالاست 

حتما برده مزاج شناس

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....

کاملا درست گفته و احتمالا تاکیدش هم به خاطر این بوده که با توجه به تذکر هایی که شما دادین باز هم بچه ها خوراکی نامناسب اوردن. و با وجود این بچه اش ازش سوال کرده چرا بقیه میارن؟ مادره هم باید بگه قانون مدرسه اس. ولی وقتی بی قانونی میشه باید برخورد کرد. 

مدرسه محل تعلیم و تربیت یعنی قسمتی از تربیت بچه با شماست. 

چون برخورد مناسب نبوده بچه ها به اوردن خوراکی مضر ادامه دادن اگه چند بار خوراکی بچه بگیرین و به والدینش تحویل بدین دیگه هیچ کس با خودش نمیاره. 

ناراحتی والدین به خاطر راحت طلبی شماست، که میگین گفتم دیگه اونا انجام ندادن.

این مادر هم کاملا حق داره به نظرم چون منتظر یه رفتار محکم از طرف مدرسه بوده که متاسفانه انجام نشده

سخت نگیر گلم.اصلا چیز خاصی نبود.خیلی هم خردمندانه و مودب درخواست کرده.

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنید📿عایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند.🕋🕋

چیزی ننوشته که بخواد به غرورتون بربخوره حقیقت گفته خودتون هم مادر بچه باشید به معلمش اینطوری بگید چیز بدی نگفتید  دیگه نمیتونه بگه که ازتون خواهش یا التماس میکنم یا امکانش هست چون بالاخره حتما میخواند مصرف این چیزا ممنوع باشه قبلاها خیلی به این چیزا رسبدگی میشد جدیدا متاسفانه همه جا شل و ول و بی در و پیکر شده 

چون بالاخره یکی میخواد بچش سالم رشد کنه بقیه بیارند چشم به هم چشمی میشه 

زمان ماام میگفتند خیار و چیزایی که اینطکری معطر هست نیارزد تازه با اینکه مفید هم بود.

ضایع است داده هوش مصنوعی نوشته کار چت جی پی تی هستمنم بودم خوشم نمیومد لحن دستوریه

چه دستوری با پادشاه ک حرف نمیزنه..اتفاقا اون با ارزشنرین داراییش رو مدرسه میفرسته  خیلی با ادب حرف زده

با همه هستما نه فقط استارتر

انقدر از دست بالا به بقیه نگاه نکنید 

همه که نمیتونن درست حرف بزنن یا بنویسن 

در حد خودشون بلدن میگن 

انقدر وای کی چی گفت نگفت و ...نکنید 

زندگی رو راحت بگیرید 

آدما رو سخت نگیرید 

زندگی ها چه بسا سر همین حرفا که چرا تند گفت یواش گفت و ....چقدر بهم خورده 

چقدر دعواها کدورتها شده 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

چیزی ننوشته که بخواد به غرورتون بربخوره حقیقت گفته خودتون هم مادر بچه باشید به معلمش اینطوری بگید چی ...

والا فک میکنن دارن با پادشاه حرف میزنن گفته تا نخریدن زودتر بگو ..اون خانواده با هزاران امید بچه اوردن بزرگ کردن فرستادن مدرسه حالا چون طرف معلمشه ب مادر نگاه بالا ب پایین داره

ایشون همچین بیخیالی ای از شماو کادر مدرسه دیده همچین پیامی داده لطفنو ممنون همه چی تو جمله ش هست بهت ...

پارسال تو مدرسه ی بچه ی یکی از  دوستانم از این آبمیوه ترشای کیکمکس خوردن بچه ها تو کلاس رو همدیگه بالا آوردن بعد از اون تو مدرسه ممنوع شد خیلی از مدارس مربی بهداشت خوراکی ها رو چک میکنه و تذکر  میده به والدین من بازم به این موارد کاری ندارم وقتی یه مادر با هر لحنی که از نظر من بد نبود و خیلی اداری بود از معلم بچش خواهشی میکنه کمترین کار یه معلم اینه به نماینده ی کلاس بگه تو گروه عنوان کنن یا به عنوان یه معلم هم نه به عنوان یک انسان و همنوع حس اون لحظه رو درک کنه و بفهمه حتما موردی پیش اومده که این پیام داده شده عجیبه تو این دوران بابت خواهش یک مادر اونم با لحن مودبانه تاپیک زده میشه و توهین تلقی میشه و عجیبتر بقیه همراهی میکنن اگه تو همون اردو به بچه ی اون خانم انرژی زا بدن بچه ها و اون بچه آلرژی داشته باشه همین معلم به مادر میگه باید به من میگفتی

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم