2777
2789
عنوان

از این پیام مادر دانش آموزم حس بدی گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 55139 بازدید | 584 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از ادبیاتش خوشم نیومد

حرفش صحیح هست ولی خب اجازه نده بچه‌ی خودش بخوره؛ نباید به شما دستور بده

شاید بچه‌ی یکی دیگه از ۳۶۵ روز سال ۱ روز اردو رو اجازه داشته باشه بخوره و ۱ بار هم اثر منفی نداره

از این که مادری فکر کنه من موطفم به حرف اونا باشم چون حرفشون درسته خیلی بدم میاد. دیگه هر بار میخوان ...

موافقم

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
خب باید بپرسید دلیلش چیه که تاکید داره.شاید اونقدر در اردوهای قبلی آوردن، با لین لحن تاکید میکنه.وظی ...

من حقیقتا منع غذایی برای یه روز اردو نذاشتم. هر پدر مادری بابد انقدر خودش اکاه باشه چی همراه فرزندش بذاره چی نذاره. من معلم کلاسم نه مربی بهداشت. صلاح دیدم این بار استثنائا بچه ها هر خوراکی دوست داشتن بیارن 

از ادبیاتش خوشم نیومدحرفش صحیح هست ولی خب اجازه نده بچه‌ی خودش بخوره؛ نباید به شما دستور بدهشاید بچه ...

افرین دقیقا انگار سرپرست همه بچه هاست که دستور میده

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
شغل خاصی نداره ولی به شدت تو فازه فاز طب سنتی و این چیزا چند وقت پیش بهم میگفت پسر من چون مزاجش صفرا ...

باع 😂 بعضیا چقدر عجیبن چه ربطی داره یوقت بچش اوخ نشه😂 والا منم ابتدایی بودم باید دوبار از رو هر درسی مینوشتیم مشق های الان که چیزی نیستن .

شما کار خودتو بکن لحن این مادر هم خیلی بد بوده

درسته موضوع حرفاش منطقی و ضرر داره نوشیدنی انرژی زا و تپش قلب و استرس و اینا میاره ولی حقی نداره اینجوری و با این لحن صحبت کنه .

حس ریاست گرفته

والا بخدا انگار من منتظر نشستم ببینم فرمایش جدیدشون چیه.‌ دیشب که ابن پبام رو فریتاد قبل ابنکه بازش کنم جمله اولشو‌خوندم انقدر بهم برخورد که اصلا بازش نکردم. فکر کردن من موظفم هر پیام فوری و مهم و تاکیدی داستن سریع باز کنم بگم چشششم