2777
2789
عنوان

از این پیام مادر دانش آموزم حس بدی گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 55137 بازدید | 584 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حس بد نداشت

مدرسه مربی بهداشت داره معلم داره 

این که با معلم بچه ات جوری حرف بزنی که انکار نوکر بله قربان گوی شماست واقعا زشته. میتونستن با لحن خیلی مناسب تری بگه مثلا لطفا اگر میشه توی گروه این پیام رو بگذارید... 

درست گفته حرف بدی نزده 

من بودم میگفتم بجای نوشابه به همراه خود یک عدد قرص جوشان ویتامین C بیاورید

من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

خب باید بپرسید دلیلش چیه که تاکید داره.

شاید اونقدر در اردوهای قبلی آوردن، با لین لحن تاکید میکنه.

وظیفه شماست ممانعت کنید و قانون بذارید. در واقع مادر حس کرده شما واکنشی ندارید، داره عاجزانه تقاضا میکنه

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
ضایع است داده هوش مصنوعی نوشته کار چت جی پی تی هستمنم بودم خوشم نمیومد لحن دستوریه

نه هوش مصنوعی نیست خودش نوشته. منم دقیقا از این لحنش خوشم نیومد وگرنه که با حرفش مخالف نیستم 

حسم  نمی‌دونم چرا ولی اینه که می‌خواسته خیلی عالی بنویسه گند زده 

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین.         ❤️🤍💚                  آن‌ها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد  بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…

منم خس خوبی نگرفتم ب قول شما حرفش درست ضرر داره ولی خب جدای از دستوری بودن جمله بندی 

تو مدرسه اونم اردو خوراکی ممنوع نمیکنن که حالا الان شمام ی چی بگی یه عده دیگ میان میگن چرا ممنوع کردی مگر ب حالت تذکر و یاد اوری فقط بگین تغذیه سالم بیارن و چیزای مضر مثل انرژی زا نخورن بهتره 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

لطفا،تشکر و...نوشته کجاش دستوریه

فوری و جدی که به کار برده زیاد جالب نیست یه جور تعیین تکلیف کردن برای طرف مقابله

مثل اینکه تو به معلمت پیام بدی لطفا یک پیام فوری در گروه بگذارید و امتحان را کنسل کنید ببین دقیقا همینجوریه تعیین تکلیف کردنه و کار درستی نیست 

حالا من گفتم امتحان ایشون گفته نوشابه انرژی زا

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

شغل این مادر چیه؟چقدر جوگیره احساس کردم شما رو در حد همون بچه کلاس دوم میبینه

شغل خاصی نداره ولی به شدت تو فازه 

فاز طب سنتی و این چیزا 

چند وقت پیش بهم میگفت پسر من چون مزاجش صفراوی هست مشق نوشتن براش سوهان روحه کمتر مشق بدین😐

نه هوش مصنوعی نیست خودش نوشته. منم دقیقا از این لحنش خوشم نیومد وگرنه که با حرفش مخالف نیستم

آخه تو ویرگول و اینا رو ببین کار چت جی پی تی هست مطمئنم

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه