2777
2789
عنوان

از این پیام مادر دانش آموزم حس بدی گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 55139 بازدید | 584 پست
کاملا دستوری ،مگه داره به زیر دستش دستور میده تو معلمی نه اون پیام رو نفرست تا حالیش بشه مدیریت کلاس ...

واقعیت همینه نمیتونه برای مادرها تعیین تکلیف کنه‌.میتونه جلوی پسر خودش رو بگیره .

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چقدر دستوری صحبت کرده انگار رئیس هست که میگه فوری فلان کار رو انجام بده طلب داره ازت مگه 😐!!

من بودم جواب ش رو اصلا نمی دادم پیام رو هم تو گروه.       نمی ذاشتم چه طرز صحبت کردن هست 

یه جا نوشته بود : به لبخندم اعتماد نکن، غمگینم💔                      

از ادبیاتش خوشم نیومدحرفش صحیح هست ولی خب اجازه نده بچه‌ی خودش بخوره؛ نباید به شما دستور بدهشاید بچه ...

دقیقا این تعیین تکلیف کردن واسه بقیه والدین و اولیا چیه دیگه. 

شاید اصلا یه بچن ای مامانش بهش گفته فقط اردو ها مبتونی بخوری. صلاح بچه اش رو اینطور دیده 

به شما چه ارتباطی داره؟ 

واقعیت همینه نمیتونه برای مادرها تعیین تکلیف کنه‌.میتونه جلوی پسر خودش رو بگیره .

والا ،برو جلو بچه خودتو بگیر نخوره چیکار به بقیه بچه ها داری 

اسی براش بنویس شما میتونید همراه بچتون نوشابه نذارید ولی مسئول و مدیر بچه های دیگه نیستید ،همه بچه ها مادر دارن خودشون بهتر میدونن چه چیزی برای بچه هاشون بهتره

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
کاملا دستوری ،مگه داره به زیر دستش دستور میده تو معلمی نه اون پیام رو نفرست تا حالیش بشه مدیریت کلاس ...

دیشب فریتاد برام. جمله اولشو‌که دیدم بهم برخورد اصلا باز نکردم. بدونه اقلا من موظف نیستم پیام های وقت و بی وقت رو جواب بدم. اونم با این لحن! 

امرپز بچه ها رفتن سینما الان باز کردم پیامشو 

گفته ک لطفا.پس بی احترامی نیس.بعد گفته اکیدا ینی تاکید بشه چون تا تاکید نکنی بچه ها و والدین گوش نمی ...

تمرکز بچه یه نفر دیگه ازتباطی به ایشون نداره واقعا 

با یه بار هم تمرکز بچه ها دچار اختلال نمیشه 

والا بخدا انگار من منتظر نشستم ببینم فرمایش جدیدشون چیه.‌ دیشب که ابن پبام رو فریتاد قبل ابنکه بازش ...

اخه حیف ک قراره رو در رو بشی و فلان ...

وگرنه مینوشتی چشم قوربان اوامر شما اجرا میشه

😆😆

حق دارید لحن دستوری و بدی هست بگو متاسفاتم نمیتوتم با این لحن دستوری پیامی بزارم اما پیامتون رو اصل ...

اون لحظه اصلا پیامشو باز نکردم. یه خورده لجم گرفت گفتم حالا که با این لحن با من حرف میزنی یه روز بعد پیامتو باز میکنم🥴