2777
2789
عنوان

از این پیام مادر دانش آموزم حس بدی گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 55140 بازدید | 584 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دیشب فریتاد برام. جمله اولشو‌که دیدم بهم برخورد اصلا باز نکردم. بدونه اقلا من موظف نیستم پیام های وق ...

جون من اسی یا اینو براش بفرست"اسی براش بنویس شما میتونید همراه بچتون نوشابه نذارید ولی مسئول و مدیر بچه های دیگه نیستید ،همه بچه ها مادر دارن خودشون بهتر میدونن چه چیزی برای بچه هاشون بهتره"

یا یه جواب کوبنده دیگه که بفهمه پاشو از گلیمش نباید دراز تر کنه ،وگرنه تا آخر سال تحصیلی میخواد دستور بده

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
من اگه بودم میخوندم و جواب نمیدادم توی گروه هم چیزی نمیفرستادماین مدل والدین فاز همه چیز دان ب خودشو ...

همین کارم کردم. بعضیا میگن خب حرف بدی نزده که! 

اصلا متوجه جوانب دیگه این قضیه نیستن 

والا ،برو جلو بچه خودتو بگیر نخوره چیکار به بقیه بچه ها داری اسی براش بنویس شما میتونید همراه بچتون ...

حرفت کاملا درسته اما طبق تحربه هر چی کمتر در برابر خوایته های عجیب و نابجا فقط لبخند بزنی و بی محل کنی آسوده تری تا اینکه بخوای جواب بدی 

منم فقط سین کردم حوصله سروکله زدن با مادرا رو دیگه ندارم. همون بچه ها کافیه

من حقیقتا منع غذایی برای یه روز اردو نذاشتم. هر پدر مادری بابد انقدر خودش اکاه باشه چی همراه فرزندش ...

نه دیگه، نشد، این چه حرفیه. شما مسئول تربیت بچه ها هم هستید. جلوی ربات بچه رو نذاشتن سواد یاد بگیره که....

گفتم بپرسید دلیلش چیه

نوشابه انرژی زا پفک که نیست به خاطر چهارتا ضرر معمولی روش حساس بشن.

ممکنه شما با واکنش غلطتون، سبک زندگیشون رو پایمال کنید!

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
اون لحظه اصلا پیامشو باز نکردم. یه خورده لجم گرفت گفتم حالا که با این لحن با من حرف میزنی یه روز بعد ...

عزیزم داده چت جی پی تی براش نوشته 

من معلمم پانزده سال سابقه دارم به این مدل رفتارها عادت کردم خیلی زیادن  

دو سال ه مربی بهداشت ام 

آوردن انرژی زا به مدرسه و یا اردو بخصوص ابتدایی از طرف اداره ممنوع اعلام شده و نظرشخصی مطرح نیست 

تو گروه یه پیام سرسری بده ولی زیاد بهش رو نده 

اومدی جایی پرسیدی که خیلیاشون حس طلبکاری نصبت به معلم دارن پس توقع نظر منطقی نداشته باش

اول سال تو جلسه با والدین تاکید کن که هیچ کس حق نداره تو کار معلم دخالت کنه، مثلا برن بانک تو کار اون نفر دخالت میکنن؟! برای معلم هم همین باید باشه

میگفتی چشم دستور بده با توجه یه مزاج پسر شما تدریس میکنم

واسه مامانم تعریف کردم 

میگفت بگو بله چسم من از این پس طبق چهار مزاج برای بچه ها برنامه تدریس میگذارم قبلش هم از همشون یه تست مزاج شناسی میگیرم که همه مطابق با مزاجشون تکلیف بنویسن😂

شغل خاصی نداره ولی به شدت تو فازه فاز طب سنتی و این چیزا چند وقت پیش بهم میگفت پسر من چون مزاجش صفرا ...

ایراد از شما هم هست که تو جلسه والدین اتمام حجت نکردین اصلا و ابدا والدین حق دخالت تو کار معلم رو ندارن