2777
2789
عنوان

خانما تا چندماهگی ب بچتون شیر دادید

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 57 پست
۲ ماه بیشتر شیر نخورد هنوزم شیر دارم😭💔

ِچرا ولش کرد آخه عزیزکم

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیر شب و قط کن بهش غذا بده سیر بشه این طفلکیا بیشتر وابستگی احساسی دارن ب مادر

بیشتر شب ها وابستس بدبختی غذا شو میخوره دوباره موقع خواب باید با سینه بخوابه😩

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
دخترم یک سال وسه ماهپسرم یک سال ونه ماه

عزیزم الان وزن گیریشون خوبه؟ضعیف نیستن؟آخه میگن بچه اگه تا دوسال شید نخوره بنیه نداره

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

ممنون از دعات و همدردی خیلی داغونم لبنیات نخورم مغزیجات نخورم نمیدونم تا کی ادامه داره

عزیزم‌مادر بودن واقعا سخته فقط بدون اگه خسته و گاهی حتی پشیمون بشی از بچه داری اصلا تنها نیستی.... ولی این حسا زودگذرن. یه ذره بزرگتر که بشه خیلی شیرینه.

من بچم به حبوبات خیلی حساس بود. ببین نمی‌شه که هیچی هم نخوری، دکتر ببر حتما که قطره برای دل دردش بده، از اون طرفم خودت هر چیزی رو از مقدار کم شروع کن، مثلا یک لیوان شیر نخور، نصفه بخور، یه دونه کشک بخور.... بلاخره معده اونم کم کم عادت میکنه

از عطاری باید بگیرم ؟ بعد اینکه نصف شب که تو خواب هم سینه میگیره یعنی تموم میشه ؟

نه داروخانه

قطره تلخک بهش بگو میخوام

مدام بزن یادت نره ی وقت حموم رفته باشی و نزنی

انقدر تلخه مثل زهر میمونه 

ولی خب بی قراری هم میکنه

منم قراره اخر ای هفته از شیر بگیرم.خدا کمک کنه

ِچرا ولش کرد آخه عزیزکم

چون زردی داشت بی حال بود نمیتونست خوب میک بزنه، داشت وزن کم‌ میکرد،‌ ماما گفت بهش شیرخشک هم بده ک زردی رفع بشه و وزن بگیره، همین باعث شد دیگه سخت شیر خودم و بخوره و ماما بگه شیر و بدوش... از طرفی هم دهنش برفک زد و منتقل‌ کرد به من و زخم و.... در‌نهایت ماما گفت باید انتخاب کنی بین شیرخشک و روزی ۷ بار شیر دوشیدن و زخم و درد و گرسنه موندن بچه و... 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
عزیزم‌مادر بودن واقعا سخته فقط بدون اگه خسته و گاهی حتی پشیمون بشی از بچه داری اصلا تنها نیستی.... و ...

اره دکتر فاموتیدین داده بهتره نسبت ب اوایل ولی خوبم نشده مثلا دیروز سالاد شیرازی خوردم فکر کنم چون گوجه داخلش بود بهش نساخته هی محتویات معدش میاد تو گلوش میفته ب سکسکه

عزیزم الان وزن گیریشون خوبه؟ضعیف نیستن؟آخه میگن بچه اگه تا دوسال شید نخوره بنیه نداره

پسر من سینه مو نگرفت شیر خشکی بود بعد ۱ سال هم شیر پاستوریزه خورد زیر دو سال بود که همون شیرم ول کرد الان که ۱۴ سالشه آنقدر مریض میشه با اینکه خوراکش خیلی خوبه

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
اره دیگه دندون سالم ندارم راستش فک کن نزدیک ۴سال پشت هم شیر دادم اخه بچهام شیر به شیرن اون که ۲۳ماهش ...

خدا کمکت کنه واقعا بهت خدا قوت میگم شما شیر زنی بخدا 

نه داروخانهقطره تلخک بهش بگو میخواممدام بزن یادت نره ی وقت حموم رفته باشی و نزنیانقدر تلخه مثل زهر م ...

ممنون 

ایشالله خدا کمک کنه بهمون 🙏

اره دکتر فاموتیدین داده بهتره نسبت ب اوایل ولی خوبم نشده مثلا دیروز سالاد شیرازی خوردم فکر کنم چون گ ...

آره شاید مال گوجه باشه. شایدم شیر زیادی خورده، یه ذره دلشو آروم ماساژ بده

اتفاقا امتحان کردم شیرین ک بود دوس نداشت

اینکه تف میکنه یا قیافه اش رو ی جوری میکنه ، به این معنی نیست دوست نداره. چون جدیده براش و مزه اش رو تا حالا نچشیده این واکنش رو داره و طبیعیه. هر سری هم که میدی اندازه سر قاشق چای خوری بده نه بیشتر اما در دفعات بیشتر.مثلا پنج بار تو روز اندازه نوک قاشق چای خوری