2777
2789
عنوان

خانما تا چندماهگی ب بچتون شیر دادید

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 57 پست
تو عین منی😂منم دخترم دو هفته دیگه دوسالش تموم میشه هننوز شیر میدم

بخدا خسته شدم نه روز از دستش راحتم نه شب . خیلی وابستگی داره نمی‌دونم چیکار کنم 

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
۲ روز دیگه ۲سالش تموم میشه هنوز شیر میدم 🤦

چقد زیاد

حالا غذا اگه بخوره خوبه وابسته هست ب شیرت؟

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد زیادحالا غذا اگه بخوره خوبه وابسته هست ب شیرت؟

خیلی شیر ندارم که کامل سیرش کنه فقط وابستگی شدید داره

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
اره فرنی و دوس نداره اصلا

خودت اب سیب بخور خیلی خوبه هم برای خودت هم کمک به رفع رفلاکس بچه میکنه

الان سیب رو مجازی به بچه بدی

سیب رو تو یکم اب بپز. له کن .کم کم کوچولو کوچولو بهش بده. برای رفلاکس عالیه

بعد شیشه رو قبول کرد؟

از همون اول شیر خشکم میدادم بهش گاهی شیرم لازم و کافی نبود براش

من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

من تا ۲۳ماه به هر دو بچهام شیر دادم درحالی که رژیم منع لبنیات بودم

خب آخه استخون خودمونم نابود میشه ک

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

عزیزم واقعا درکت میکنم خیلی سخته، خدا بهت صبر، سلامتی و قوت بده. ولی هرچی بزرگتر بشه رفلاکسش هم بهتر ...

ممنون از دعات و همدردی خیلی داغونم لبنیات نخورم مغزیجات نخورم نمیدونم تا کی ادامه داره

خیلی شیر ندارم که کامل سیرش کنه فقط وابستگی شدید داره

شیر شب و قط کن بهش غذا بده سیر بشه این طفلکیا بیشتر وابستگی احساسی دارن ب مادر 

۲ ماه بیشتر شیر نخورد هنوزم شیر دارم😭💔

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
تلخک بزن خودش ول میکنه

از عطاری باید بگیرم ؟ 

بعد اینکه نصف شب که تو خواب هم سینه میگیره یعنی تموم میشه ؟ 

خودت اب سیب بخور خیلی خوبه هم برای خودت هم کمک به رفع رفلاکس بچه میکنهالان سیب رو مجازی به بچه بدیسی ...

اتفاقا امتحان کردم شیرین ک بود دوس نداشت