2777
2789
عنوان

خانما تا چندماهگی ب بچتون شیر دادید

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 57 پست
چون زردی داشت بی حال بود نمیتونست خوب میک بزنه، داشت وزن کم‌ میکرد،‌ ماما گفت بهش شیرخشک هم بده ک زر ...

الهی من بگردم براش

با اون دهن کوچولوش🥺

ایشالا ک بهتر میشه غصه نخور اتفاقا بچه هایی ک شیر خشک میخورن زرنگ تر و باهوش ترن فقط خودتم یه دارویی بخور ک یوقت شیر ت سینت نمونه با دکتر مشورت کن

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پسر من سینه مو نگرفت شیر خشکی بود بعد ۱ سال هم شیر پاستوریزه خورد زیر دو سال بود که همون شیرم ول کرد ...

واقعا؟یعنی تاثیر شیر خشکه ک مریض میشخ؟

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

الهی من بگردم براشبا اون دهن کوچولوش🥺ایشالا ک بهتر میشه غصه نخور اتفاقا بچه هایی ک شیر خشک میخورن ز ...

مرسی‌ مهربون اینقدر غصه میخورما، لباسم خیس‌ میشه میشینم های های گریه😭😭 شد دیگه چی بگم

مرسی از راهنماییت حتما 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
مرسی‌ مهربون اینقدر غصه میخورما، لباسم خیس‌ میشه میشینم های های گریه😭😭 شد دیگه چی بگممرسی از راهنم ...

عزیزم نمیشه شیر بدوشید تو شیشه بهش بدی؟یکم ک بزرگتر شد باز شاید از سینه خورد

والا منم آرزو دارم بچم شیشه بگیره نمیتونه میک بزنه اوقش میزنه

واقعا؟یعنی تاثیر شیر خشکه ک مریض میشخ؟

نمیدونم بخدا ولی طفلی بچم زیاد مریض میشه 

بخاطر همین سر دخترم گفتم هرجور شده شیر خودمو بدم با اینکه کم بود شیرم ولی مدام نشستم به شیر دادن بخاطر همینم دخترم وابسته شده فکر کنم 

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
نمیدونم بخدا ولی طفلی بچم زیاد مریض میشه بخاطر همین سر دخترم گفتم هرجور شده شیر خودمو بدم با اینکه ک ...

دیگه باید دخترتم کم کم از شیر بگیری

من یادمه مادرم چسب سیاه زد روش خاهرم ترسید دیگه نخورد

ب پسرت شربت تقویتی میدی؟

عزیزم نمیشه شیر بدوشید تو شیشه بهش بدی؟یکم ک بزرگتر شد باز شاید از سینه خوردوالا منم آرزو دارم بچم ش ...

انجام‌ میدادم ولی چون برفک و منتقل کرد بهم ، زخم شد جوری ک خون میومد...روزی ۷ بار حدااقل باید میدوشیدم ک شیر کم نشه ک با این اوضاع نمیشد 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
انجام‌ میدادم ولی چون برفک و منتقل کرد بهم ، زخم شد جوری ک خون میومد...روزی ۷ بار حدااقل باید میدوشی ...

اصلا نزار کسی ببوستش دختر خاله من دهنش برفک زد دکتر گفته بود یکی بوسیدتش ویروس از بزاق دهان اون آدم از پوست منتقل شده ب بچه .گلم همیشه با آب ولرم تو تشت دست و صورتشو بشور دختر من ۶ ماهشه سوالی داشتی بپرس گلم

اصلا نزار کسی ببوستش دختر خاله من دهنش برفک زد دکتر گفته بود یکی بوسیدتش ویروس از بزاق دهان اون آدم ...

چشم حتما ممنونم ازت مهربانو😍ایجانم خدا حفظش کنه😍🧿

دیگه باید دخترتم کم کم از شیر بگیریمن یادمه مادرم چسب سیاه زد روش خاهرم ترسید دیگه نخوردب پسرت شربت ...

اره دیگه باید بگیرمش از شیر . 

ببین پسرم قرص های تقویتی میخورد که اصلا تو ایران نبود عمه اش از هلند می آورد به دکترش نشون میدادم تعجب میکرد می‌گفت اینارم میخوره و بازم مریض میشه . 

بعد پسرم طفلی از بچگی تا کلاس اولش هر وقت مریض میشد گردنش تا ۳ روز کج می موند ( انگار گوشتو بخوای بچسبونی به کتفت) خیلی دکترا بردم چقدر آزمایش و عکس یکی می‌گفت لوزه داره . هیچ کس دلیلشو نمی‌فهمید . آخر سر یه دکتر معرفی کردن که گفتن این آخرشه کلا ۳ ماه بیشتر ایران نیست وقت گرفتیم گفت خانم مدل بچت اینجوریه ☹️🥴

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲