2777
2789

😭😭😭😭واقعا میره رو اعصابم هرجابریم گوشی میخواد هرچیم هم میگم نه ده دقیقه بعد دوباره میخواد اونقد تکرار میکنه میره رو مغزم

بازیاشو حذف کن

اصلا به بازی نیس که ...بازی هم نباشه میشینه عکسای گالری رو نگاه میکنه واقعا دیگه تحملم تموم شده میخوام دیگه از این نوکیا ها بگیرم هرجا هم رفتیم دست کسی گوشی دید هی نگه بده بده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همه بچه ها همینن .همه شون

وای بچه های شمام اینجورین؟ به خدا اونقد اصرار میکنه کلافم میکنه هی توروخدا توروخدا میکنه هرچی میگم نمیدم بازم میخواد حالیش نمیشه فقط حرص میخورم روز یه ربع یا نیم ساعت میدم میگم بازی کن انتظار داره صبح تا شب دستش باشه😑😑😑

وای بچه های شمام اینجورین؟ به خدا اونقد اصرار میکنه کلافم میکنه هی توروخدا توروخدا میکنه هرچی میگم ن ...

وای اگه یه اسباب بازی بخواد 

یا دلش بخواد بره جایی 

یا دلش نخواد بره مدرسه 

یا ....

میره رو مخم . ۱۰۰ بار تکرار میکنه  جیغ جیغ میکنه و....

پسر هست هنوز 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

وای اگه یه اسباب بازی بخواد یا دلش بخواد بره جایی یا دلش نخواد بره مدرسه یا ....میره رو مخم . ۱۰۰ با ...

دختر منم اینجوریه😭😭واقعا دیگه کم میارم خودشونم خسته نمیشن😑

دختر منم اینجوریه😭😭واقعا دیگه کم میارم خودشونم خسته نمیشن😑

بچه منم همینه صبح ساعت ۷ بیدار میشه  میره مدرسه تا ساعت ۱۲   بالا پایین میپره جیغ و داد و ..... 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بچه منم همینه صبح ساعت ۷ بیدار میشه میره مدرسه تا ساعت ۱۲ بالا پایین میپره جیغ و داد و .....

کاش دختر منم بالا پایین میپرید با خودش بازی میکرد حداقل راحت بودم این دائم پشت سرمن راه میره یا باید باهاش بازی کنم یا حرف بزنم کاری هم داشته باشم گیرمیده به تلویزیون وگوشی میگم معتاد شدی مگه اخه😐😐دائم فکرش گوشی وتلویزیونه...حق ندارم با یکی حرف بزنم با گوشی وگرنه دیگه جیغ وداد میکنه که چرا حرف زدی باید به منم بدی😐😐درسته نمیدم ولی اعصابمو داغون میکنه با این کاراش

کاش دختر منم بالا پایین میپرید با خودش بازی میکرد حداقل راحت بودم این دائم پشت سرمن راه میره یا باید ...

اره بچه منم همینه .