2777
2789

خیلی سال بود درگیر بودم از بچگی حالا ک فکر می کنم من وسواس داشتم ولی الان عود کرده خیلی حالم بد دیگ کم کم دارم ب خودکشی فکر می کنم از خودم می ترسم تا یک جام درد می کنه سریع فکرم می ره پیش بدترین مریضی ها من سه تا بچه کوچیک دارم و۲۷ سالمه کوچیکه با وجود دو جور جلوگیری  ناخواسته باردار شدم و احساس می کنم افسردگی بعد زایمان هم روم موند بهترین زندگی و دارم ولی روحم در عذاب بی دلیل افکار منفی میاد ذهنم افکار عذاب آور 😭😭😭😭 تا حالا دارو نخوردم واسه وسواسم ولی جدیدا افسردگی هم بهش اضافه شده دلم برای خانوادم می سوزه حس می کنم همرو عذاب می دم دوست دارم حال روحیم رو کیفیت زندگی اطرافیانم تاثیر نداره ولی نمی تونم واقعا دست خودم نیست دلم می خواست یک زندگی عادی داشتم مثل بقیه شاد باشم ولی نمی تونم نمیشه چی کار کنم تو رو خدا یک راهی پیش روم بگذارید 

وای خبر خبر بیارید که آرزوم تو راهِ  

یه نفس عمیق بکش

برو یه نوبت مشاوره بگیر

اولین نفر نیستی که همچین مشکلی داشتی و اخرین نفر هم نیستی

نمیدونی چقدر بیشتر از چیزی که فکر میکنی ادما درگیرن

حداقل 6 ماه برو تراپی نیاز بود دارو مصرف میکنی

بعد میفهمی که چقدر در حق خودت ظلم کردی که تا الان اقدام نکرده بودی

عزیزم برو پیش یه دکتر اعصاب و روان معروف...کاملا درمان میشی اصلا نگران نباش...اعتیاد به قرص و اینجور چیزا هم نداره

خالم وسواس شدید داشت روی اینکه قفل در رو چک کنه ...گاز رو چک کنه...در یخچال رو چک کنه...رفت دکتر با قرص کاملا درمان شد

عمم وسواس داشت روزی ده هزار بار یچیزی رو بشوره..اونم با قرص درمان شد

عمه ام میگه وسواس از استرس زیاد نشات میگیره 

ولی حتما برو دکتر مطمئن باش درمان میشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه نفس عمیق بکشبرو یه نوبت مشاوره بگیراولین نفر نیستی که همچین مشکلی داشتی و اخرین نفر هم نیستینمیدو ...

نمی تونم خودمو آروم کنم همش فکر می کنم قرار بمیرم و بچه هام تنها بمونن اگه بیرون ی مادر و بچه شادی و ببینم حسرت می خورم ک من نباشم کی پیش بچه هام باشه اصلا چرا من دنیاشون آوردم تا کجا قراره اینجوری پیش برم نمی دونم 😭😭

عزیزم برو پیش یه دکتر اعصاب و روان معروف...کاملا درمان میشی اصلا نگران نباش...اعتیاد به قرص و اینجور ...

منم وسواس عملی داشتم تا سر کوچه می رم میام قفل در چک کنم گاز چک کنم خونه برق بندازم ولی الان افسردگی بهم غلبه کرده ...

نمی تونم خودمو آروم کنم همش فکر می کنم قرار بمیرم و بچه هام تنها بمونن اگه بیرون ی مادر و بچه شادی و ...

عزیزم میتونی

برای خودتم وقت بذار

حق داری خسته بشی ولی حق نداری جا بزنی

بچه هاتم یه مامان شاد ازت میخوان و مطمئنن وقتی بزرگ شدن ازت تشکر میکنن که همچین کاری کردی

خودت میگی وسواس فکردی تا فکری میاد به ذهنت که اذیت میشی صریح فکرتو عوض و به چیزای خوب فکر کن سخته ول ...

نمی تونم مثلا فکر می کنم یه بیماری دارم دقیقا علائمش هم پیدا می کنم باید با تهش برم تا فکرم راحت بشه ولی ادامه نمی دم و خودم خودمو می خورم با فکر و فکر و فکر 😭😭😭

منم وسواس عملی داشتم تا سر کوچه می رم میام قفل در چک کنم گاز چک کنم خونه برق بندازم ولی الان افسردگی ...

این وضعیت کاملا طبیعیه عزیزم...همونجور که گاهی وقتا سلامت جسمیمون پایین میاد و مریض میشیم ویروس میگیریم و...

گاهی هم سلامت روانمون میاد پایین و دچار افسردگی وسواس و خیلی چیزای دیگه میشیم

مهم اینه که به خودت اهمیت بدی و برای حال الانت بری دکتر ...بهت قول میدم در عرض یک ماه کاملا خوبه خوب میشی 

سلام 

یه مشاور میشناسم فقط بدرد کسایی میخوره که نمیتونن زیاد برای مشاوره هزینه کنند از طرفی دنبال یه مشاور خوب هستن!

ایشون خیلی با انصاف هستن و شرایط خیلی خوبی رو برای کسایی که مشکل مالی دارند فراهم میکنن در کل هوای مراجعه کنندهاشون رو دارند.

از طرفی کلی رضایت تو کانال رضایت مندی شون هست 

گفتم این طوری منم کمکی کرده باشم چون تو این سایت خیلی ها شرایط مشاوره حضوری رو با این هزینه ها ندارند

ایدی رو بیکا P_z_314_70

ایدی تلگر ام consultation4