2777
2789
عنوان

** نابارورها بیاید لطفا **

3857 بازدید | 18 پست

مادرای مهربون آینده ی نزدیک

سلام ☺

لپ کلام

من اینجا با یک دکتر طب سنتی حااااذق اشنا شدم و رفتم تو گوگل زدم و پیداشون کردم

شاید بشناسیدشون

دکتر سالم حصاری 

مشهد هستن

لطفا حتتتتما برید عضو کانا لشون تو تلگر ام بشید موردتون رو سوال کنید و ادامه ی راه

انشالله ** به فضل خدای مهربون ** نتیجه میگیرید

یا علی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیا ازش جواب گرفتن

راستش یه تاپیکی بود که چند وقت پیش تو پر بازدیدا بود با عنوان رازهایی که به هیچ کس نمیتونید بگید رو اینحا بگید

خیلیا از ناباروری میگفتن که یه بنده خدایی اونما اسم این دکتر رو برد

منم یه جا نوشتم و اتفاقی کاغذه رو دیدم و سرچ کردم و خلاصه

دیدم بببببله

کلی افراد اونجا مشکلات لاینحلی داشتن که بعد اومدن ناباورانه عکس بی بی چک مثبتشونم گذاشتن

شما خودتون عضو کانا لشون بشید خودتون دستتون میاد قضیه

گفتم اینجام به صورت جدا تاپیک بزنم انشالله خانومای اینجام نتیجه بگیرن 

البته خودم یه سری تحقیقات جانبی ام کردم از ایشون و صحت و سقمشو در آوردم 

انشالله هر چی خیره  پیش بیاد 💝

ببخشید من تل ندارم حضوری باید باشه یا تلفنی هم نسخه میدن؟

بله تلگ رام دارن

اونجا هر روز ساعت 12 ظهر بقیه 60 تا سوال میپرسن جواباشو تا صبح روز بعد میزارن

بله تلگ رام دارن اونجا هر روز ساعت 12 ظهر بقیه 60 تا سوال میپرسن جواباشو تا صبح روز بعد میزارن

وای چ بدکه من تل ندارم وشوهرم نمیزاره نصب کنم😞😞😞

خدایاشکررررت خداعیدفطر بهترین عیدی رودادمن پارسال یه بارداری خارج ازرحمی داشتم وخداروشکرامسال یه بارداری سالم دارم خاله های عزیزمیشه برای تودلیم دعاکنیدسالم بیادبغلم اگه میشه برای منتظرانی نی هم ویژه دعاکنید                                        🌹الهم صلی علی محمدوآل محمد🌹
مشهدن بزنید تو گول شاید سایتی چیزی داشته باشن

ممنونم گلم ازلطفت🌹😘

خدایاشکررررت خداعیدفطر بهترین عیدی رودادمن پارسال یه بارداری خارج ازرحمی داشتم وخداروشکرامسال یه بارداری سالم دارم خاله های عزیزمیشه برای تودلیم دعاکنیدسالم بیادبغلم اگه میشه برای منتظرانی نی هم ویژه دعاکنید                                        🌹الهم صلی علی محمدوآل محمد🌹
راستش یه تاپیکی بود که چند وقت پیش تو پر بازدیدا بود با عنوان رازهایی که به هیچ کس نمیتونید بگید رو ...

دیر دیدم

دبگه ای وی اف کردم

البته خیلی طب ینتی رفتم نشد که نشد

من جنین آماده دارم دکتر پیشنهاد رحم اجاره به من داده

والا اینو نمیدونم عزیزم که مورد شما جی بوده ولی این بنده خدا خیلی موردای ناباروری رو با همین طب سنتی حل کردن

آدرس کانالشو راستش نمیاره اینجا جون تلگ رامه منتها بزنید تو گوگل کانال حکیم سالم خودش میاد .حکیم سا ...

چطوری باید به کانالش پیام داد  اخه من هیچ راهی پیدا نکردم

میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستین.