2777
2789
عنوان

خانمایی که با همسرتون دوست بودید میشه لطف کنید بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 2705 بازدید | 164 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زنده باشی خیلی ممنونم ازت انشالله بزودی دوتامون همو خبر کنیم🥰💓

تگم کن هر وقت بهم رسیدید :) ان شا الله با خبرهای خوش این دفعه بیایم

برای رسیدن ب خواستم و شنیدن جواب مثبت از جایی ک منتظرشم برام  لطفاً صلوات بفرستین 🙏🏻یا امام حسین یا حضرت ابوالفضل به شما واگذار کردم کارمو به لطف خودتون صلاحم قرار بدید این کارو شما هیچوقت منو دست خالی بر نگردانید به شما توکل میکنم 🤲🏻📿

کاش به راه راست هدایت بشه

عزیزم حس میکنم خامه برادرت.همچین شرایطی برای ما هم میش امده بود.اولش خیلی واکنش نشون میدید از سر دلسوزی و ناراحتی 

من میگم شما الان دیگه واکنش نشون ندید.اصلا به برادرتونم نگید زن بگیریم برات فلان.۳ ماه بگزره بعدش برادرت خودش میاد میگه این دختر به دردم نمیخوره.یا خیلی پافشاری کرد.یک روز با خودش برید تحقیق.که متوحه مناسب نبودن باشع

عزیزم حس میکنم خامه برادرت.همچین شرایطی برای ما هم میش امده بود.اولش خیلی واکنش نشون میدید از سر دلس ...

ما هیچ واکنشی نشون ندادیم چند وقت پیش دیدیم تو کوچه کناری خونمون دختره و مادرش براش نذری اوردن مامانم خیلی ناراحت شد نمیدونم چجوری به زنده بفهمونیم برو پی کارت

سخته دوسال ادم دوست داره هر چه زودتر پیشه هم باشن.

آره اما برای شناخت بهتر اینجور خوبه 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

[QUOTE=402182163]ما هیچ واکنشی نشون ندادیم چند وقت پیش دیدیم تو کوچه کناری خونمون دختره و مادرش براش نذری .مگر اینکه حرف بزنید.یه کم ادم نگران‌میشه که مثلا برید با مادر دختره حرف بزنید.میگم نکنه پُرِش کنن..ولی نهااایت دیدید پا فشاری میکنع یا تهدید میکنه.بزارید چندین ماه بگزره اسنایشون .شاید چشمو گوشش باز شد خود میومد میگفت نمیخوام.

کاش برادرتون یه کم عاقل بود با عقلش انتخاب میکرد.

واسه ماهم پیش امده.۳ ماه گزشت خودش امد گفت این ادم مناسب من نیست