2777
2789
عنوان

خانمایی که با همسرتون دوست بودید میشه لطف کنید بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 2705 بازدید | 164 پست
فدات شم عزیزمواقعا دلی گفتم براتشایدم حس ششم بود که بهت اون حرفو زدم😉❤️

شما با محبتید مرسی عزیزم.الهی که حقیقت بشه و بیام بهتون خبر بدم.حتما خبر میدم💓

عزیزم خداروشکر بهم رسیدین.۶ سال سخت بوده ولی مهم اینه کنار هم گزروندین

فداتشم...اره سختیش ک سخت بود بعد شوهرمم کلا هرکی میومد خاستگاری یجوری میپروند طرفو ک یهو خانوادم قبول نکنن😅

وَتَنَت وَطَنَم ❤چقد خوبه به عشقت برسی بعد کلی سختی🤩😍🤩😍💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما با محبتید مرسی عزیزم.الهی که حقیقت بشه و بیام بهتون خبر بدم.حتما خبر میدم💓

منتظریم عروس خانوم 

با خبرای خوب بیا 

اگه عقد کردی حتمااا تگم کن بیام تو خوشحالیت سهیم باشم

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

😂😂افرررین خیلی زرنگ بودهتلاش کرده حسابی

اره به هر ضرب و زوری بود خانوادمو راضی کرد ...دیگه جوری شده بود همه میدونستن ماباهم در ارتباطیم😂هرجا میرفت کادو میخرید گوشیم خراب میشد میبرد درست میکرد 😅

وَتَنَت وَطَنَم ❤چقد خوبه به عشقت برسی بعد کلی سختی🤩😍🤩😍💖

اگه میگه فعلا شرتیط ندارمو اینا بدون بگیر نیست سرکارت گذاشته من با یکی ۸سال دوست بودم و همه میدونستن قصدمون ازدواج ولی تو اوج نامردی منو ول کرد رفت من بعدش با شوهرم آشنا شدم اینقدر داغون و خسته بودم فکر میکرد من معتادم میگفت چرا اینطوری و قصه خودمو بهش گفتم و اون گفت من قصد ازدواج ندارم و میتونم تو تنهاییت کنارت باشم فقط همین منم که برام مهم نبود هیچی قبول کردم ولی بعد ۶سال خودش خواست تو زندگی کنارش باشم وقتی به اون ۸سال فکر میکنم خودمو نمیبخشم

منتظریم عروس خانوم با خبرای خوب بیا اگه عقد کردی حتمااا تگم کن بیام تو خوشحالیت سهیم باشم

حتما .نمیشناسمتون و ندیدمتون ولی خانم محترمی هستید💓ممنونم🥰.چشم حتما اسکرین شات گرفتم که شمارو داشته باشم🙏🫂💓

هیچ جوری همون اول دوستیمون گفتیم هدف ازدواجه تا همدیگه رو عنتر منتر نکنیم 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

ناراحت شدمخواهر و برادر باید بگن ما قصد ازدواج نداریم پس این خواهرمون اولویتهبه نظرم بجنگ .لازم بود ...

دیگه حوصله جنگیدن ندارم به نظرم همون طبق روال پیش بره 

به قول دوست پسرم‌ یه ۵ سال باید بگذره که هم برادر و خواهرم ازدواج کنن هم دوست پسرم خودشو جمع و جور کنه

وضع مالیش معمولیه ۲۲ سالشه ولی خیلی باجنمه 

میتونه خودشو تو این مدت بالا بکشه کسب و کار خودشو راه بندازه

خواهش می کنم عزیزم همینطوری موضوعش پیش اومد منم گفتم 

اره به هر ضرب و زوری بود خانوادمو راضی کرد ...دیگه جوری شده بود همه میدونستن ماباهم در ارتباطیم😂هرج ...

افرین که مثله مرد پای حرفاش و کاراش مونده

اینطور دوست داشتنا خیلی شیرینه

تا ابد کنار هم خوشیخت باشین

منم خانوادم شک کردن.

عذر میخوام میشه ما بگی که مثلا طی این مدت ادمایی دورتون بودن که چشم دیدن نداشته باشن؟