2777
2789
عنوان

درباره ی پر بازدید امروز

261 بازدید | 20 پست

تازه تاپیک ایشون رو خوندم و خیلی جلو رفتم .

اینجا چیه ؟ چه اتفاقی میوفته ؟ تشک کشتی یا بوکسه ؟ قراره چند نفر آدم رو بندازن گوشه ی رینگ و با حرف ها و سوالا و سرزنش هاشون تا میخوره بزنن ؟

بچه ها من برای همه حنی مخالف ها هم احترام و علاقه قائلم .

اما در نظر داشته باشیم که ما زنیم . همین بغل ددی سایت عمرا از این خبرا باشه .. یعنی مردا هیچ وقت با بدترین خطا هم پشت همو خالی نمیکنن . نمیگم ما می کنیم نه . ما یکم عجله می کنیم اشکالی هم نداره ولی وقتی نمی دونیم چه آشوبی در قلب کسی داریم که اومده اینجا درددل کنه خیلی بی انصافیه .

ایشون فقط گفت از وضعیت خسته ست مثل همه ی ما که هر کدوم از چیزی خسته ایم . دست روح های خسته رو می بوسم و همه رو به صبر دعوت می کنم 💌

اجازه بدیم اینجا خودشون رو ابراز کنن شاید در زندگی دامن یا آغوش امنی ندارن حتی اگه بر خلافش حرف میزنن ..

آغوش من برای همه حتی مخالف ها بازه

از شکل گرفتن نطفه ام تا الان ، مثل دوربین صامت فقط نظاره گر ام 🤭 و قطعا مثل تمام دوربین ها از پُر بودن تحت فشار ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودکار استارتر تموم شد فکر کنم😑

بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

کدوم تاپیک

خانمی که گفتن میخوان جدا بشن همسرشون رو دوست ندارن

از شکل گرفتن نطفه ام تا الان ، مثل دوربین صامت فقط نظاره گر ام 🤭 و قطعا مثل تمام دوربین ها از پُر بودن تحت فشار ...

خودکار استارتر تموم شد فکر کنم😑

نمیشد به روم نیاری عزیزم ؟ 😅 می دونم طولانی می نویسم دست خودم نیست هر چقدر خلاصه کنم باز طولانی میشه حتی همینم طولانی شد !

۷۰ ۸۰ صفحه فقط بهش توپ و تشر زده بودن

البته خیلیام محترمانه تجربه شونو گفتن و راهنماییش کردن

ولی نود درصد قضاوت کردن بد و بیراهم بهش گفتن

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

خانمی که گفتن میخوان جدا بشن همسرشون رو دوست ندارن

همونی ک گفتن سنشون کم بود با۱۱ سال بزرگتز خودشون ازدواج کرده اند

لطفاً درخواست دوستی ندهید .. برای رویاهای خودم میجنگم.....پشت کنکوری ۱۴۰۵ ...رویایی روپوش سفید پزشکی

اشتباه از خود خانمه بوده و حقیقت همین بود چرا باید گمراه کنیم

مهربان منظور من این نبود که بگیم آره تو مقصری یا نیستی .. فقط بشنویم که کامل ابراز کنه بعد همفکری

اینجا اغلب مادرن و باورشون نمیشه یه مادر بخاطر بچش فداکاری نکنه.

من مادرم واسه زندگیش فداکاری کرد

ولی من الان ک بزرگ شدم گفتم کاش اینکارو نمیکرد هم

با ان وضعیت من تو خونه مناسب بزرگ نشدم

هم انقدز خودخوری کرد مریض شد

نیاز به انقدز فداکاری نیست

ی جاهایی طلاق به نفع بچه است

لطفاً درخواست دوستی ندهید .. برای رویاهای خودم میجنگم.....پشت کنکوری ۱۴۰۵ ...رویایی روپوش سفید پزشکی

اینجا اغلب مادرن و باورشون نمیشه یه مادر بخاطر بچش فداکاری نکنه.

از صبح تا شب کلی عجایب می بینیم و میشنویم مهربان

تازه فارغ شده بود می دونیم که هورمونها جولان میدن

مهربان منظور من این نبود که بگیم آره تو مقصری یا نیستی .. فقط بشنویم که کامل ابراز کنه بعد همفکری

شنیدم که چی میگفت. اما باید راه درست رو بهش بگیم . به خاطر بچه که داری و همسری که دوستش داره تازه معلوم نیست آینده نامعلوم خودش که چی در انتظارشه. این گزینه ها رو زیاد دیدم دلم سوخت

۷۰ ۸۰ صفحه فقط بهش توپ و تشر زده بودن البته خیلیام محترمانه تجربه شونو گفتن و راهنماییش کردن ولی نود ...

امیدوارم قلبش آروم بگیره من فکر می کنم توپ و تشر ها هم با نیت خوب و اینکه برگرده سر زندکیش بود ولی میگم که زمان مناسبی نبود و خیلی تند بود