2777
2789
عنوان

خانمایی که با همسرتون دوست بودید میشه لطف کنید بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 2705 بازدید | 164 پست
افرین که مثله مرد پای حرفاش و کاراش موندهاینطور دوست داشتنا خیلی شیرینهتا ابد کنار هم خوشیخت باشینمن ...

ممنون عزیزدلم ان شااله ک شما هم ب عشقتون برسید

چند تا از اعضای خانوادش چشم دیدنمونو نداشتن ولی بخاطرم قیدشونو زد 

وَتَنَت وَطَنَم ❤چقد خوبه به عشقت برسی بعد کلی سختی🤩😍🤩😍💖

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینقدر رابطمون طولانی شد و بهم دلبسته شدیم ک خودمون فهمیدیم دیگه باید ازدواج کنیم همینکه دیگه کار و ...

ای جانم عزیزم.خوشبخت باشین

میشه بگید چندسال باهم بودین

الهی شکر..

ماهم اینطوریم ولی عجله از طرفه منه.دلم میخواد برسیم به هم .برم خونه خودم.زندگیمون بساریم

عزیزم میفهمت با تمام وجودم‌.منم همین شرایطو دارم.شرایط مالی کاری.اونم همینطور.ولی من زیاد حرف نمیزنم ...

۱۱ سال🙄😪😑از بچگی باهم دوست شدیم ( اونطور نه ها منظور آشنا و رفیق) بعد ها تبدیل به عشق شد

برای رسیدن ب خواستم و شنیدن جواب مثبت از جایی ک منتظرشم برام  لطفاً صلوات بفرستین 🙏🏻یا امام حسین یا حضرت ابوالفضل به شما واگذار کردم کارمو به لطف خودتون صلاحم قرار بدید این کارو شما هیچوقت منو دست خالی بر نگردانید به شما توکل میکنم 🤲🏻📿

خوشبخت باشین عزیزمبعد از چه مدت اسرار داشت.به نظرم مهم کنار هم موندنتونه

از همون چن ماهه اول دوس داشت اما چون خودش شرایطش

و نداشت خوانوادشم اصلا کمک نبودن 

این موضوع هم منو دودل کرده بود هم خودش ترس

داشت به همون دلیل بعد 3 سال تصمیم گرفتیم 

به ازدواج

😅🤣 نه اخه از اول گفتیم ک ب قصد دوستی ادامه نمیدیم برا ازدواج اشنا میشیم با هم بعد هی نمیومد جلومنم ...

😂😂😁 عزیزمم..خداروشکررر 💓💓

حالا ما دوتا شهر دوریم .نمیشه اینو بگم

ولی شک کردن بهمون چون اشناییم🥲خبر داره.ولی چنگیدیم باز

ممنون عزیزدلم ان شااله ک شما هم ب عشقتون برسیدچند تا از اعضای خانوادش چشم دیدنمونو نداشتن ولی بخاطرم ...

ممنونم از لطف و محبتت عزیزم .الهی امین

دقیقا هستن از اینطور ادما .مهم اینه ادم کم نیاره.ماهم داریم.

😂😂😁 عزیزمم..خداروشکررر 💓💓حالا ما دوتا شهر دوریم .نمیشه اینو بگمولی شک کردن بهمون چون اشناییم🥲خ ...

ایشالا ک زودی بهم برسین دوری سخته مام برا دو تا شهر مختلف بودیم ولی خیلی دور نبود میومد هفته ای ی بار 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

۱۱ سال🙄😪😑از بچگی باهم دوست شدیم ( اونطور نه ها منظور آشنا و رفیق) بعد ها تبدیل به عشق شد

عزیزم کنار هم بزرگ شدین.الهی بزودی شرایط اوکی بشه

منم خبردار کن خیلی خوشحال میشم.دعا میکنم برات عزیزم

ممنونم از لطف و محبتت عزیزم .الهی امیندقیقا هستن از اینطور ادما .مهم اینه ادم کم نیاره.ماهم داریم.

اهمیت نده بهشون راه خودتو برو پشیمون نمیشی

وَتَنَت وَطَنَم ❤چقد خوبه به عشقت برسی بعد کلی سختی🤩😍🤩😍💖
عزیزم کنار هم بزرگ شدین.الهی بزودی شرایط اوکی بشهمنم خبردار کن خیلی خوشحال میشم.دعا میکنم برات عزیزم

مرسی عزیز دلم منم با شما دعا میکنم ایشالا زود زود عروس بشی و خوشبخت 😍✨

برای رسیدن ب خواستم و شنیدن جواب مثبت از جایی ک منتظرشم برام  لطفاً صلوات بفرستین 🙏🏻یا امام حسین یا حضرت ابوالفضل به شما واگذار کردم کارمو به لطف خودتون صلاحم قرار بدید این کارو شما هیچوقت منو دست خالی بر نگردانید به شما توکل میکنم 🤲🏻📿

از همون چن ماهه اول دوس داشت اما چون خودش شرایطشو نداشت خوانوادشم اصلا کمک نبودن این موضوع هم منو دو ...

خداروشکر گزشت و بهم رسیدین💓🙏 الهی همیشه باهم به اوج برسین

ایشالا ک زودی بهم برسین دوری سخته مام برا دو تا شهر مختلف بودیم ولی خیلی دور نبود میومد هفته ای ی با ...

سلامت باشی ممنونم مهربون

واسه ی ما دوره

درسال چندبار همو میبینیم.تصویری بیشتر ارتباط داریم