2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تحویلش نگیر زیادد کنارش نشین خودت مشغول اشپزخونه کن کمتر زر بزنه

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

عزیزم جهاز وظیفه یک پسر هست کم نیار جلوشون . من مادرشوهرم گفت فلانی جهاز آورد بیا و ببین در صورتی که مادرشوهر همون فلانی بهش سرویس برلیان داده بود ده سال پیش . من هم گفتم جهاز آورده خودش استفاده می‌کنه برای راحتی خودشه .به کسی ربطی نداره

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

اگه تنها بودین بگو دلم خواست نیاوردمجلوش پر رو باش

😂😂

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

خیلی زشته ک

رفتار مادرشوهر که زشت تره . عروس جهاز نیاورده چه اشکالی داره بعدا با هم میخرن اگه پسرش واقعا مرد باشه دیگه تیکه انداختن نداره

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

جهیزیه وظیفه مرده زن اگه میاره لطف میکنه 

توام اگه حرفت زد سکوت نکن زبون رو خدا داده از خودت دفاع کنی بگو همینع که هست وظیفه مرد شوهرمم بهترو خوبترشو میخره تا پاشه بره خونش

چی میخان از جون خونواده دختر😐 

طرف دختر بگیره جهیزیه بده حرفم بارش کنن کم بود ال بود فلان بود

سیسمونی بده بچه رو یکی دیگه درست میکنه پدر مادر دختر باید سیسمونی بدن اونام بشینن گوشه چشم نازک کنن و غرغر کنن .

این قدیمیا چه رسمایی رو انداختن وسط