2777
2789

و از چند ماهگی؟خیلی ها از ۴ ماهگی غذا میدن ب بچشون دختر من ۶ ماهش تموم شده و فرنی هم نمیخوره اصلا

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من از 5 ماهگی شروع کردم یادمه با فرنی شروع کردم که نخورد و کم کم سوپ رو شروع کردم حریره بادام ندادم ...

اره بادوم افتضاحه

بعد سوپ و خورد؟تو سوپ چی ریختی

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

اره بادوم افتضاحهبعد سوپ و خورد؟تو سوپ چی ریختی

اره سوپو خوب میخورد 

من با برنج م کمی کره شروع کردم 

بعد کمی هویج اضافه میکردم چند روز بعدش سیب زمینی چند روز بعدش سبزیجات مثلا سبزی سوپ یا جعفری 

چند روز بعد یکم ماهیچه اضافه میکردم میذاشتم حسابی بپزه ولی از سوپ جداش میکردم بعد چند بار ماهیچه هم له کردم همراه سوپ بهش دادم  

همینطور موادو کم کم اضافه میکردم و امتحانش میکردم

تخم مرغم کم کم بهش دادم اما یادمه همون 6 ماهگی به بعد دادمش اما از کم شروع کردم

ماهیچه رو گاهی وقتا تو شیشه میپختم بعد به سوپش اضافه ش میکردم

اره سوپو خوب میخورد من با برنج م کمی کره شروع کردم بعد کمی هویج اضافه میکردم چند روز بعدش سیب زمینی ...

فداتشم ممنون ک وقت گزاشتی بچه من خیلی ریز و ضعیفه خودمم بخاطرش مجبورم بادوم و شیر و لبنیات نخورم خدا کنه سوپ و بخوره

فداتشم ممنون ک وقت گزاشتی بچه من خیلی ریز و ضعیفه خودمم بخاطرش مجبورم بادوم و شیر و لبنیات نخورم خدا ...

خواهش عزیزم 

ان شاءالله تنش سالم باشه

بچه های رفلاکسی همینطوری ان 

منم خیلی اذیت شدم تا یک سالگیش بعدش خب رفلاکسش خدا رو شکر خوب شد اما ضعیف موند الانم که به شدت بد غذا

خواهش عزیزم ان شاءالله تنش سالم باشهبچه های رفلاکسی همینطوری ان منم خیلی اذیت شدم تا یک سالگیش بعدش ...

الان پسرت چند سالشه؟

هویج پخته. ک با آب قاطی بود

عزیزم تا چن وقت بهش هویج دادی بعدش چی دادی

عزیزم تا چن وقت بهش هویج دادی بعدش چی دادی

یک ماه.از پنج ماهگی. بعدش دیگه اول برنج و بعد برنجو هویج. بعد برنج و هویجو جعفری اینا. بعد ی ذره‌مرغ اضافه کردم. چندماه بعد گوشت گوسفند اضافه کردمو....

بعد یواش یواش از حالت پوره دراوردم. کم کم. 

parasoo1989@