2777
2789
عنوان

جلوی یک دعواای بزرگ رو گرفتم

1304 بازدید | 86 پست

و مادرشوهرم منفجر شد

همش فنگ مینداخت ب ین منو شوهرم

ک بحث مون شه توجمع

منم دست کزاشتم رو شونه شوهرم گفتم

همیسه هوامو داشته

درحالی ک داشتم از درون منفحر میشدم

🤭🫢

یهو اون منفجرشدددد

قرمززز

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

خیلی خوششششحالم

ولی چیزایی ک گف منو ب شک انداخت هی

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خوششششحالمولی چیزایی ک گف منو ب شک انداخت هی

چی؟

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
خدای سیاست

ن بخددددا اصلا بلد نیسم

خواستم جلوی فروپاشی روانی رو بگیرم

عزیزم چرا از وسط تعریف میکنی

طولانیه عزیزم

همش میگف فلان دختر خیلی خووووب بوووود

همسایمون خوب بود

فلانی بهتر بود

منظورش ب شوهرم بود ک ..

شاهکار کردی دختر 😅😅😅

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

چی میگفت

درباره خوبی دخترا ی دیگ میگفت

اسم میورد و نظر از شوهرم میخواست

چون میخواست اونارو براش بگیره