2777
2789
عنوان

جلوی یک دعواای بزرگ رو گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1305 بازدید | 86 پست
شوهرم چون ننشو زیاد دوست داره ، میخواد باهاش بره جهنم که ننش تنها نباشه

تو چ میکنی

ادم حرصی میشه

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو چ میکنیادم حرصی میشه

من جفتشونو واگذار کردم به خدا ، چون میدونم خدا حقمو میگیره و این میشه ذخیره ی آخرتم ، حرص نمیخورم ، زندگیمو میکنم ، خونه ی ننش نمیرم ، هیچکاری هم براش نمیکنم ، قبلا میکردم ولی هیچکدومشون لیاقت نداشتن ، زنگ هم به ننش نمیزنم ، خیلی میسوزه ، خیلی افتخار میدم که زنگ میزنه جواب تلفنشو میدم ، باهاشون بیرون نمیرم و . . .

من جفتشونو واگذار کردم به خدا ، چون میدونم خدا حقمو میگیره و این میشه ذخیره ی آخرتم ، حرص نمیخورم ، ...

سرش ب سنگ میخوره گلم. اخرش ب تو برمیگرده

تو یکاری کن جذبت شهههه

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
عمر و جوونیم رفت ، سرش به سنگ لَحَد بخوره الهی ، میخوام صدسال سیاه ی جذبم نشم مرتیکه ی دهن بین

بابا میدونم عاشقشی 

فقط ازش عصبانی ای 

ولش کن تا وقتش برسه میاد

خوبه ک کاریت نداره زندگیتو میکنی

من ک مجبورم میکنه بریم 

بابا میدونم عاشقشی فقط ازش عصبانی ای ولش کن تا وقتش برسه میاد خوبه ک کاریت نداره زندگیتو میکنیمن ک م ...

اتفاقا دلم میخواد سر به تنش نباشه ، به خاطر بچه هام ترکش نمیکنم ، منم اینقدددر به زور برده ، الان دیگه زدم به سیم آخر ، فهمیده این سال ها چه غلطی کرده ، برای همین دیگه زورم نمیکنه که اوضاع از اینی که هست بدتر نشه

اتفاقا دلم میخواد سر به تنش نباشه ، به خاطر بچه هام ترکش نمیکنم ، منم اینقدددر به زور برده ، الان دی ...

فقط با ننشه  یا کل خونوادش؟؟

دختر سالم میارن  روانی تحویل جامعه میدن

با همشونخودشون روانی ان ، ما رو هم روانی میکنن

اره بخدا روانی ان  عقده ای حسودن

متنفرم ازشونننن

جاری دار هم شدم واویلاااا

تو مشاوره رفی؟ بزای خودت  حال خودت

اره بخدا روانی ان عقده ای حسودنمتنفرم ازشوننننجاری دار هم شدم واویلااااتو مشاوره رفی؟ بزای خودت حا ...

اوایل ازدواج قرص مصرف میکردم ، دیگه گذاشتم کنار ، بهش هم گفتم تو مشکل روانی داری من دارم قرص مصرف میکنم ، برو دارو بگیر تا حالت خوب بشه

مشاور هم قدیما رفتم ، الان دیگه برام مهم نیست ته این زندگی قراره چی بشه و هیچ تلاشی هم برای بهبودش نمیکنم ، فقط حال خودم برام مهمه که بد نباشه

بزار بگن تا بترکنتو ک چیزی ازت کم نمیشه گلمخدا هوای هممونو دارهکارماهم هست جواب میدنتهش قشنگه

والا میگن ظالم همیشه سالم، از وقتی که افتاده تو زندگی ما بچه هاش و شوهرش همیشه مریضن و درگیر دکتر ولی خودش هیچی سالم سالم

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....