2777
2789
عنوان

جلوی یک دعواای بزرگ رو گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1304 بازدید | 86 پست
واکنش شوهرت چی بود؟

لببببخند بلندددد و کشیده

بیچاره تعجب کرد خخخ

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

من مادرشوهرم به لباس زمستونی من حسودی میکنه😂😂😂

من نشسته بودم با شوهرم پالتو مارسالم‌رو پوشیده بودم 

به شوهرم‌گفتم کی بریم لباس بخریم 

مادرشوهرم داشت سکته میکرد نه این خوبه داری دیگه با ماشین میری میای دیگه 

بعد شوهرم گفت نه براش باید بدونه بگیرم پارسالم نخریدم 

رفت به گوشه افسردگی گرفت😂😂😂😂😐بغض کرد😐😂😂😂😂

شوهرم برای خونه خرید میکنه این بغض میکنه میره یه گوشه افسردگی میگیره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جاری من اینجوریه

حتما اونا خیلییی بهش رو دادن

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

باید میگفتی خب شما عاقل بودید بین همه خوشگل ها و عاقلها،خوشگلترو عاقل ترو برای پسرتون انتخاب کردید

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

من مادرشوهرم به لباس زمستونی من حسودی میکنه😂😂😂من نشسته بودم با شوهرم پالتو مارسالم‌رو پوشیده بودم ...

وای این ک مث مننننه 

مال منم حسوده ب کیف و کفش

بزار تو بغضش بمیرههه 

😆😆😆😆😆😆برو از شوهرت بخواه

لببببخند بلندددد و کشیدهبیچاره تعجب کرد خخخ

الهی 😂😂🤣

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

من مادرشوهرم به لباس زمستونی من حسودی میکنه😂😂😂من نشسته بودم با شوهرم پالتو مارسالم‌رو پوشیده بودم ...

افسرده ها معمولا مگه کم حرف نمیشن ، این مادرشوهر تو پس چرا لالمونی نمیگیره ؟! 😐😂

باید میگفتی خب شما عاقل بودید بین همه خوشگل ها و عاقلها،خوشگلترو عاقل ترو برای پسرتون انتخاب کردید

من خنگولم نمیتونم اینجور بگم

میدونی چراااا

چون ادامه میدن

کلکل میکنن

منم ک درون گرااا

این کرمو همشون دارن مال منم هررر دختری که زیر سر داشتنو برام تعریف میکردن فک میکردن به یه ورمه خب به ...

منم ب ی ورمه دیه بزار همش بگن خسته ام نمیشن

این همه بی ادبن😁😁

جلوش حرف از خرید نزنید خب گناه داره

یه عده اینجورین بخاطر حسادت هم نیست کلا پول رو برای جمع کردن میخوان نه خرج کردن

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

حتما اونا خیلییی بهش رو دادن

آره پدرشوهر و مادرشوهرم خیلی بهش رو میدن،همیشه جلو من میگفت فلانی (یعنی شوهرمن)حیف شد باید فلانی رو میگرفت اون خوشگله و از این چیزا،یبار جلو شوهرم گفت باهم دعواشون شد شوهرم بهش گفت من واسه بدست آوردن زنم خیلی تلاش کردم اگه اونایی رو که تو میگی رو میخواستم چلاق نبودم تلاش میکردم واسه بدست آوردنشون

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
وای این ک مث مننننه مال منم حسوده ب کیف و کفشبزار تو بغضش بمیرههه 😆😆😆😆😆😆برو از شوهرت بخواه

حالا جالب اینه دخترش اونروز یدونه خریده بود داشت از خوشی سکته میکرد 

برای من گفتم میخوام بخرم ماتم گرفت

بخرم تو تنم ببینه میترسم سکته کنه

آره پدرشوهر و مادرشوهرم خیلی بهش رو میدن،همیشه جلو من میگفت فلانی (یعنی شوهرمن)حیف شد باید فلانی رو ...

شوهراااارو فقط باید جذب کنیم وکرنه مادرا در کمینن

می دزدن

جاری هم عجوزه محض

تو شادباشی کافیه

میسوزن