2777
2789
عنوان

همش دوست دارم یه چیزی بخرم😓😭

1260 بازدید | 32 پست

اوضاع زندگیم جوریه که باید پس انداز کنیم ولی من هرچیو میبینم خوشم میاد انقد تو فکرم هس تا اخرش میخرمش هی میگم ولش کن ولی باز میرم میگیرم یعنی ادم ولخرجی هستم تازه بعد از اینکه خریدم یبار استفاده میکنم میندازمش اونجا ولی اصلا نمیتونم این عادتو ترک کنم عید دوسه تا مانتو خریدم الان باز گفتم برم بخرم همشونم دوبار میپوشم میندازم کنار اصلا دست خودمم نیس چیکار کنم یکی راهنمایی کنه لطفا 😓😓

نزار چیزی تو دلت بمونه 

ولی نه اونقد که ضرر مالی برسوونی

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عادت خوبی داری اتفاقا 

الان جوونی میخوای پیر بشی قسط و قرض و پس انداز تموم بشه بعد ببینی خوشی نکردی 

تجربه بمن ثابت کرده وقتی خرج کنی البته نه با افراط بیشتر تلاش میکنی که جایگزینش کنی و برمیگرده 

یه لیست داشته باشید

همه مایحتاج تونو بنویسید 

فقطم از روی لیست خرید کنید

گاهی  وقتا باید توی روی خودمون وایسیم دیگه ...

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

شوهرم بهم ماهایانه میده 

دیگه بیشتر ازاون  نمیتونم بخرم وهمین باعث شده 

همیشه مرتب  وبا صرفه لباس ووسایل بخرم

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده

البته این تنوع طلبی که تواکثرخانم هاهست البته بعضی هامیتونن کنترلش کنن چون اولویت هاشون چیزای دیگه هست 

باید درنظربگیری چیزایی که میخوای به خاطرشون پس اندازکنی شرایط زندگیت روبهترمیکنه وهمین انگیزه ای بشه برای اینکه روی خواسته های دلت پابزاری

برای سلامتی دخترم دعاکنید