اوضاع زندگیم جوریه که باید پس انداز کنیم ولی من هرچیو میبینم خوشم میاد انقد تو فکرم هس تا اخرش میخرمش هی میگم ولش کن ولی باز میرم میگیرم یعنی ادم ولخرجی هستم تازه بعد از اینکه خریدم یبار استفاده میکنم میندازمش اونجا ولی اصلا نمیتونم این عادتو ترک کنم عید دوسه تا مانتو خریدم الان باز گفتم برم بخرم همشونم دوبار میپوشم میندازم کنار اصلا دست خودمم نیس چیکار کنم یکی راهنمایی کنه لطفا 😓😓
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من قبلاً اینجوری بودم ، الان مثلا یه کیف میبینم خوشم میاد نمیخرم میام خونه فکر میکنم با خودم میگم با چند تا لباس ست میشه؟ مثل اونو دارم یا نه ؟ بعد اگه ببینم لازم دارم میرم میگیرم
اینم یه سن و یه دوره ای داره که میگذره معمولاسعی کن چیزای خوب بخری که به کارت بیاد .همیشه یه لیست بنویس بزار جلوت از وسایلی که لازم داری واقعا و وسایلی که دوست داری . از رو لیست نگاه کن برای خرید . پول نقد کم ببر با خودت بیرون کارت عابر بانکم نبر که نتونی خرید الکی کنی . یه قلکم بزار پولاتو بریز توش طلایی چیزی بخر اگه میتونی. از همه مهمتر معمولا اینجور خریدای افراطی ریشه تو استرس و اضطراب داره اونو رفعش کن
میگن ملا نصرالدین از بیکاری سوزن به تخ م خودش میزد و جیغ و داد میکرد!حالا شده حکایت بعضی از کاربرا از بیکاری هی دنبال اشکال و ایراد الکی میگردن تاپیک بزنن و جیغ و داد کنن !!