2777
2789
عنوان

همش دوست دارم یه چیزی بخرم😓😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1259 بازدید | 32 پست
نه بابا ولی شوهرم کاری به خرج کردنم نداره ولی خودم خسته شدم از این اخلاقم 

به شوهرت بگو   بهت ماهیانه بده 

وبیشتر از اون نده

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده
مرسی از راهنماییت وحشی جون 😒

خوش به حالت حالا من اونقد خسیسم نمیرم بخرم.اگرم بخرم تا یه هفته خوابم نمیبره که چرا فلان چیزو اضاف خریدم.البت شوهرم درآمدش کمه شاید به اون خاطره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی شده  پس انداز کردم وبهش دادم  وخوشحال شده

الان خواهر شوهرم بیشتر از من ماهیانه میگیره 

ولی چون  پولش بیشتر هست نه تنها پس انداز نداره  کم هم میاره  شاید لباس خریدن هامون هم یک اندازه باشه

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده

وای مثل من منم اینچنین تاپیکی زدم بعد زایمانم خوره ی خرید گرفتم دومانتو قبل عید خرید دوتام دادم واسه تابستونم بدوزن من چیکارکنم وضع شوهرمم ریخته به هم 

گروه زرد تاپیک لاغری بامداد خمار قد 157 وزن فعلی 75 وزن هدف 60 من میتوانم

من قبلاً اینجوری بودم ، الان مثلا یه کیف میبینم خوشم میاد نمیخرم میام خونه فکر میکنم با خودم میگم با چند تا لباس ست میشه؟ مثل اونو دارم یا نه ؟ بعد اگه ببینم لازم دارم میرم میگیرم 

معمولا هوس خرید لحظه ایه 

اینم یه سن و یه دوره ای داره  که میگذره معمولا‌سعی کن چیزای خوب بخری که به کارت بیاد .همیشه یه لیست بنویس بزار جلوت از وسایلی که لازم داری واقعا و وسایلی که دوست داری . از رو لیست نگاه کن برای خرید . پول نقد کم ببر با خودت بیرون کارت عابر بانکم نبر که  نتونی خرید الکی کنی . یه قلکم بزار پولاتو بریز توش طلایی چیزی بخر اگه میتونی. از همه مهمتر معمولا اینجور خریدای افراطی ریشه تو استرس و اضطراب داره اونو رفعش کن

میگن ملا نصرالدین از بیکاری سوزن به تخ  م خودش میزد و جیغ و داد میکرد!حالا شده حکایت بعضی از کاربرا  از بیکاری هی دنبال اشکال و ایراد الکی میگردن تاپیک بزنن و جیغ و داد کنن !!
وای مثل من منم اینچنین تاپیکی زدم بعد زایمانم خوره ی خرید گرفتم دومانتو قبل عید خرید دوتام دادم واسه ...

خیلی بده واقعا همش فک میکنم کاش پولدار بودم هرچی از هرمدلی که وجود داشت میخریدم  😂😂

اینم یه سن و یه دوره ای داره  که میگذره معمولا‌سعی کن چیزای خوب بخری که به کارت بیاد .همیشه یه ...

مثلا کانال از مغازه های شهرو دارم چندتاشو میرم میبینم میگم فردا برم حتما بخرمش اگه نرم تا چند وقت تو فکرمه