2777
2789

من 4ماهه عقدم و نامزدمو پدرمو دراورده هی میگه بیا بمون اینجا چون خونشون ی شهردیگس باراخری ک رفتم هفته پیش بود ک دوروز بود اومده بودم اومد دوباره بردمنو بعد4روز ک اومدم خونمون باهام قهرکرد ک چرارفتی باید بمونی خلاصه بابام فهمید گف چرا سراین دعوات میکنه اصلا ازاین ب بعد هفته ای دوسه روز بیشتر حق نداری بری منم حرفشو ب نامزدم نگفتم هی میگه چرانمیای میپیچونم میخام امروز بگم دیگ

ازطرفیم میترسم بازقهرکنه 🥲

کلی قرض داره نمیتونه عروسی بگیره 4ماهه اصلانفهمیدم نامزدی چیه فقط جنگ ودعوا و قرض وبدهی و طلبکار

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر چی کمتر بری عزیزتری

زیاد بری بی عزت میشی 

بعدم وقتی همش در اختیارش باشی دیگه حالا حالاها  فکر عروسی گرفتن نمی افته

در مورد بابات هم چیزی بهش نگو

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.
حتما بگو مخصوصا بگو که اوضاع روحیم خوب نیس

خودش میدونه اذیتم میکنه بعدازطرفیم گاهی وقتا میگه بیا تموم کنیم بعد میگه شوخی کردم🥲نمونش همین دیشب میگف بروکارای طلاقو بکن بیام امضاکنم دید من جدیم گف شوخی کردم ببینم چی میگی

هر چی کمتر بری عزیزتریزیاد بری بی عزت میشی بعدم وقتی همش در اختیارش باشی دیگه حالا حالاها فکر عروسی ...

خب چی بگم پس

میگه تادیرور میومدی 5روز میموندی یهویی چیشد ک دیگ نمیای

خیلی شکاکه

خودش میدونه اذیتم میکنه بعدازطرفیم گاهی وقتا میگه بیا تموم کنیم بعد میگه شوخی کردم🥲نمونش همین دیشب ...

میخواد ببینه تو چی میگی ایا میترسی از حرفش یا نه  به مردا زیاد رو نده

منم نامزدم پدرمو دراورد توی دوران نامزدی به خاطر اینکه آقا قهر نکنه تو روی پدر و مادرم وایسادم ولی اگه برگردم عقب چنین کاری نمیکنم چون خیلی پرو شده بود دیگه نرو و بگو پدرم راضی نیست زودتر به فکر عروسی باش

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙
خودش میدونه اذیتم میکنه بعدازطرفیم گاهی وقتا میگه بیا تموم کنیم بعد میگه شوخی کردم🥲نمونش همین دیشب ...

برکورد جدی کن باهاش که اسم طلاق نیاره

یعنی چی زندگی حرمت داره میگه طلاق بعدم میگه شوخی کردم

اگر می خوای نری پیشش نرو ولی خواهشا بابات رو وسط نیار که شروع جنگ و دعوا و کینه برای همیشه میشه

اخه نمیگه چیشد دیگ نمیای

از سرکارم درم اورد میگه بیکاری براچی میری خونتون نرو

تزطرفیم خونشون روستاس خودشم صب تاشب سرکاره منم باخاهرشوهرم میمونم ن تفریحی ن گردشی واقعا دلم میگیره

اصلا منطق نداره میگه باید بمونی اینجانری خونه بابات