مرواریدبنفش۲ مدیر استارتر عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 8049 عنوان من دلم میخواد یه راننده خانم جسور باسششم 135 بازدید | 14 پست چیکار کنم ؟ قبلش ترس دارم البته تازه شروع کردمکسی بوده اولش ترسو بوده یکم ولی بعدش حسابی حرفه ای شده باشه 🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 1404/09/02 | 00:55 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mizaniiii عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 18597 آره من انقدر ترسو بودم الان حرفه ای خواهرم از من دو برابر حرفه ای تر کسی رو دسش نیست حتی مردا نمیتونن مثل اون برونن 😆
مرواریدبنفش۲ مدیر استارتر عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 8049 آره من انقدر ترسو بودم الان حرفه ای خواهرم از من دو برابر حرفه ای تر کسی رو دسش نیست حتی مردا نمیتون ... خب چی شد که اینجوری شدین،؟ چقد طول کشید عزیزم که ماهر شدی کاملا ؟ 🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
rainycloud عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 4495 اره بابا من حتی نمیتونستم بزاق ترشح کنه دهنم خشک خشک تا ریه هام چقدر قلبممیزد الاننم با گدشت چندسال بازم یه ذره اون استرس مونده ها روم ولی اگه بتونی تو ترافیک سربالا مهارت پیدا کنی دیگه هیچ ترسی نداری
مرواریدبنفش۲ مدیر استارتر عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 8049 اره بابا من حتی نمیتونستم بزاق ترشح کنه دهنم خشک خشک تا ریه هام چقدر قلبممیزد الاننم با گدشت چندسال ... 😅م در حد تو نیستم الان البته ساعت خلوت میرم ولی خب چند بار خاموش کرددددم از خودم نا امید شدم.دنده معکوسم هم قوی نیس خیلی 🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
مرواریدبنفش۲ مدیر استارتر عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 8049 منم میترسم همش و نتونستم کنار بیام ینی اصلا نمیشینی؟ 🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
rainycloud عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 4495 😅م در حد تو نیستم الان البته ساعت خلوت میرم ولی خب چند بار خاموش کرددددم از خودم نا امید شدم.دنده م ... چندساله
mizaniiii عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 18597 خب چی شد که اینجوری شدین،؟ چقد طول کشید عزیزم که ماهر شدی کاملا ؟ چهار پنج ماهه اینجوری شدم ترسم کامل ریخت همههه اوایل خیلیییی میترسن به مرور حرفه ای میشن
مرواریدبنفش۲ مدیر استارتر عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 8049 چندساله من چند ساله؟ یکی دوماهه شروع کردم تنهایی میرم بیرون .حدودا ۱۰ باری میشه تنهایی رفتم در حد نیم ساعت 🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
مرواریدبنفش۲ مدیر استارتر عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 8049 نه نه من خوشبختانه غلبه کردم و میشینم تنهایی تو ساعتای خلوت .ولی دلم میخواد بدون اشتباه باشم و مسلط کاملا 🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
مرواریدبنفش۲ مدیر استارتر عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 8049 چهار پنج ماهه اینجوری شدم ترسم کامل ریخت همههه اوایل خیلیییی میترسن به مرور حرفه ای میشن ینی هرروز میرفتی بیرون تو اون پنج ماه؟ من توقع دارم یه ماهه مسلط شم و تا عید کاملا نترس و ماهر😁 🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
rainycloud عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 4495 من چند ساله؟ یکی دوماهه شروع کردم تنهایی میرم بیرون .حدودا ۱۰ باری میشه تنهایی رفتم در حد نیم ساعت برای شروع خوبه تو سربالایی تمرین کن دنده عقب رو از رو اینه میری یا سرتو برمیگردونی
mizaniiii عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 18597 ینی هرروز میرفتی بیرون تو اون پنج ماه؟ من توقع دارم یه ماهه مسلط شم و تا عید کاملا نترس و ماهر😁 چهار پنج ماهه حرفه ای شدم وگرنه که ترسم کلا بعد یک. ماه ریخت تا عید برات کاملا عادی میشه زودترم عادی میشه