2777
2789

نوزادم ی لکه سیاه روزی پوست داره. تقریبا ی لپش گرفت خیلی غصه می‌خورده بردمش دکتر زن برگشت گف خال کلا سرطانی ولی احتمال سرطان پوست برای این خالی بزرگتر بیشتر بعد گف برید با ی دکتر دیگ مشورت کنید خود اشغالش بارش نبود چیزی اومدم خونه انقد گریه کردم شوهرم گرفت نسخه دکتر پاره کرد 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عید امسال گفتن بچه خالم سرطان پست داره صورتش پز از لک سیاه شد 

چند تا دکتر گفتن به احتمال زیاد سرطانه 

خدا رو شکر نمونه برداری گفت هیچی نیس ویروس هست که با دارو داره از بین می‌ره 

شما هم نگران نباش یا یه حرف عزیزم ببر متخصص پوست اگر لازم بدونه می‌فرسته نمونه برداری

چقدر عوضی بوده بعضی دکترا یه چیز ساده رو خیلی گنده میکنن چند روز پیش پسرم بیمارستان بستری بود تخت روبروییمون نوزاد بود دستیار دکتر اومد گفت ستون فقرات و انگشتاش خالت طبیعی ندارن این بچه عقب موندس، بنده خدا مادرش نمیدونی چه حالی شد تا اینکه خود دکتر اومد دید، گفت بخاطر قرارگیریش تو رحم این حالتی شده به مرور درست میشه بچه مشکلی نداره

بی خود کرده لکه ماه گرفتگی هست احتمالا همسر منم تو صورتش داره . ببر طب اسلامی درمان میشه هرچی باشه سرطان کجا بود . کانال تنها مسیر آرامش اونجا همه ی بیماریها رو راهکار درمانی فوق العاده موثر میده براساسطبع و مزاج هرشخص