2777
2789

من هفته هفت بارداریم,دوشنبه رفتم جواب ازمایشموگرفتم,ازونجام رفتم مطب ک قلب جنین رو ببینم,چون دکتر کارتخوان نداشت وطبقه ی دوم بود مجبورشدم پله هاروبرگردم تا دستگاه عابربانک پیدا کنم,بعدم دنبال دسشویی بگردم چون بخاطرسونوخیلی اب خورده بودم,وقتی اومدم خونه,افتادم روخونریزی,حالامادرشوهرم میگه چون خودسربودی وب کسی نگفتی کجامیری,اینطور شد  

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ خدایامراقب پسرکوچولوم باش

بچه هامن سه روزه هر۱۲ساعت پروژسترون میزنم,ولی روزی حداقل یه لکه میبینم,این غیرطبیعیه؟

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ خدایامراقب پسرکوچولوم باش

حقته !

چرا بهش گفتی تا قبل از تشکیل قلبو سونو ان تی گفتین بارداری؟؟؟

یعنی نمیدونی تو این د‌وره با این بارداریا نباید هیچکس‌جز شوهرت بدونه؟

لبــــانت سیـب ممنوع بهشتی🍎تو زیبایی و دور از هرچه زشتی☀️بــرای بــــردن غــــم از دل من بخند ای دختر اردیــــبــهشتی🌸🌼🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خيلي اشغاله بجاي همدردي 

واقعا از اين مادرشوهرها دلم خونه مادرشوهرمنم وفتي پارسال سقط كردم بدليل دعوايي ك اون ب پاكردخونريزي افتادم بهم گفت بچه تومحكم نگه ميداشتي نيفته اشغال عوضي .ازش متنفرم

واسه سلامت ني ني هاي توشكمم دوتاصلوات ميفرسيننن😘😘😘😘خداجونم شكرت

عزیزم قلبش رو دیدن تو سونو؟

اگه دیدن جای نگرانی نیست
یا جفتتون پایینه که به لک بینی افتادین یا به خاطر پیاده روی زیاد هماتوم ایجاد شده
فقط استراحت کنین و امپولاتون رو سر وقت بزنین

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
بچه هامن سه روزه هر۱۲ساعت پروژسترون میزنم,ولی روزی حداقل یه لکه میبینم,این غیرطبیعیه؟

شياف پروژسترون هم بزار

واسه سلامت ني ني هاي توشكمم دوتاصلوات ميفرسيننن😘😘😘😘خداجونم شكرت

تا ماه پنجم نباید ب خانواده شوهرگفت 

حرفش خیلی زشت بوده 

این دفه بگو خواستم از الان کسی دخالت نکنه 

خودمم بلدم از خودم مراقبت کنم 

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود

نترس عزیزم من خاهرم تمام بارداری شو شیاف مصرف میکرد و لکه بینی داشت ولی بچه اشم سالم دنیا اومد فقط استراحت کن و استرس نداشته باش اگه مادرشوهرت باعث استرس و ناراحتیته فعلا رابطه تو باهاش محدود کن خییلی محدود