2777
2789
عنوان

مادرشوهرم میگه چون خودسربودی,اینطورشده!

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 41 پست
حقته ! چرا بهش گفتی تا قبل از تشکیل قلبو سونو ان تی گفتین بارداری؟؟؟ یعنی نمیدونی تو این د‌وره با ...

خونمون کنارهمه,,,خواهرشوهرم فهمیدهمه روخبرکرد

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ خدایامراقب پسرکوچولوم باش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا جواب سونو چجوری بود

دفه دوم ک رفتم,قلب تشکیل شده بود,لازمه امروزم برم؟

حقته ! چرا بهش گفتی تا قبل از تشکیل قلبو سونو ان تی گفتین بارداری؟؟؟ یعنی نمیدونی تو این د‌وره با ...

وقتی شوهر آدم احمق باشه و بگه چی؟؟؟

مادر شوهر من گفته بوده خب دیگه حامله شده چیزی نیست که تبریک گفتن داشته باشه حسود بدبخت فقط به خاطر دختر خودش  که بچه دار نمیشه داره از بارداری من میسوزه انگار من حق دخترشو خوردم

عزیزم قلبش رو دیدن تو سونو؟ اگه دیدن جای نگرانی نیست یا جفتتون پایینه که به لک بینی افتادین یا به ...

اره قلب میزدخداروشکر

اخه نمیشه نگفت ک ی موقع میان اعصاب ادمو خورد میکنن

ی موقع شوهرا جلوشون مهربونتر میشن با ما

ایناهم شک میکنن بعدشم میان گله میکنن پرا نگفتی

من ک میگم مادر و مادرشوهر باید بدونن

خونمون کنارهمه,,,خواهرشوهرم فهمیدهمه روخبرکرد

نترس عزیزم منم تز هفته 6 لکه بینی داشتم و  هفته 8 به اندازه  یک پد کامل خونریزی. تا هفته 12 اینا هم ادامه داشت. داروهاتو استفاده کن و استراحا کامل باش. نگران نباش. عروس عمم که تا ماه اخر لکه بینی داشت. میگن وفتی لکه بینی داری بچه پسره😉😉😉😉

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 
اره قلب میزدخداروشکر

خب خدا رو شکر
پس چیز نگران کننده ای نیست
الکی استرس نداشته باش و نراحتی نکن
الان بهترین چیز برات ارامشه

بمون اخر هفته ده برو سونو یعنی دو هفته دیگه
این چند وقت هم استراحت داشته باش

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو