2777
2789
عنوان

این چشم زخمه یا من توهم زدم

91 بازدید | 14 پست

بچه ها توی چند روز بشدت لاغر شدم.... همش خستم و کمبود ویتامین و اینام ندارم اکثرا بی حالم از وقتی دارم میرم سر کار با وجود اینکه به خودم میرسم و اشتهام خوبه ولی همش بی حال و لاغرم چندین بار تو خواب دیدم که بهم گفتن تورو جادو کردن چندین بار پرسیدم که کی این کارو کرده ولی هر دفعه یع جوری میگن متوجه حرفاشون نمیشم

بنظرتون خرافاته و الکی اینجوری شدم ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخوای بفهمی یه لیوان اب تازه بردار با وضو رو به قبله 3 تا حمد و 3 تا توحید و 3 تا ایت الکرسی و 7 بار ایه 81 تا 83 یونس بخون به اب بعد دو دقیقه اب بخور اگر طعم یا بوش عوض شده بود یعنی یا طلسمه یا چشم زخمه یا یه چیزی تو همین مایه ها

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
میخوای بفهمی یه لیوان اب تازه بردار با وضو رو به قبله 3 تا حمد و 3 تا توحید و 3 تا ایت الکرسی و 7 با ...

امتحان کردین شما؟

من چندین بار تو خواب بهم گفتن برو باطل کن ولی نمیدونم چیکار کنم

میخوای بفهمی یه لیوان اب تازه بردار با وضو رو به قبله 3 تا حمد و 3 تا توحید و 3 تا ایت الکرسی و 7 با ...

اینکار عصبی شون نمیکنه ؟

آرزوم اینه استاد دانشگاه شم یه صلوات بفرست به آرزوم برسم🥹

امتحان کردین شما؟من چندین بار تو خواب بهم گفتن برو باطل کن ولی نمیدونم چیکار کنم

اره امتحان کردم

اگر چیزی بود با همین روش باطل کن اینا رو. روی اب بخون روزی سه بار بخور تا چهل روز بعد دوباره چک کن اگر طعم یا بوی اب دیگه عوض نشد یعنی باطل شده البته حرز امام حوادم بندازی عالیه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
اجنه

خب اگر مال طلسم باشه چرا چون به شما اتصال زده و داره ازت انرژی میبره عصبانی میشه که اجازه نمیدی ازت انرژی ببره شاید اوایلش هم یکم مشکلات برات پیش بیاد ولی بعدش قطع میشه اتصالش کاری نمیتونه بکنه

خب اگر مال طلسم باشه چرا چون به شما اتصال زده و داره ازت انرژی میبره عصبانی میشه که اجازه نمیدی ازت ...

چه مشکلاتی مثلا

آرزوم اینه استاد دانشگاه شم یه صلوات بفرست به آرزوم برسم🥹

چه مشکلاتی مثلا

جن دیگه مثلا رزق و روزی ات به مشکل بخوره یا تو کارات گره بیفته

ولی خب همینجوری وجود اونا تو زندگی فرد نحوست خودش داره و این اتفاقا براش میفته فقط ممکنه یکم شدید بشه و بعد که باطل شد قطع بشه