2777
2789

بچه ها همه میدونید دیگه توی شهرای بزرگ خیلیا میرن وایمیسن برای تن فروشی و اکثرا ماسک مشکی میزنن. یکی از دوستام تعریف کرد گفت این دختره که توی کلاسمونه داشته تلفن حرف میزده گفته اره پیشب پلیسا اومدن و اینا. باید جامون رو عوض کنیم جای دیگه وایسیم و اگر پلیس شک کرد بگیم میخوایم اسنپ بگیریم و کار دیگه ایی نداریم و این حرفا😐 چون توی یه ردیف با ماسک میشکس وایمیسن چندین بار دیدمشون سر خیابون این افراد رو. بعد اصلا درک نمیکنم واقعا خدایا چقدر سخته ادم بد و خوب رو تشخیص داد. اخه کی فکرشو میکنه یه دختر اینکارو بکنه شبا و صبح پاشه بیاد دانشگاه درس بخونه😐 کسی که دزس میخونه دنبال تحصیلاته مگه میشه اینکارو بکنه؟  من فکر میکردم اینا کلا دیگه توی این شغلن فقط و خانواده ندارن. خدا عاقبت همه رو بخیر کنه اعصابم خورد شده

تو هم دهن بینی ها

با یه حرف قبول کردی طرف تن فروشه؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
تو هم دهن بینی هابا یه حرف قبول کردی طرف تن فروشه؟

عزیزم اولا دوستم اصلا نگفت کیه و چیه نشونمم نداد

دوما دوست صمیمیم هست چه دلیلی داره دروغ بگه

اینم بحثش پیش اومد گفت. حتی نگفت کدوم کلاس

تو فکر کنم زیادی خوش بینی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اولا دوستم اصلا نگفت کیه و چیه نشونمم نداددوما دوست صمیمیم هست چه دلیلی داره دروغ بگهاینم بحثش ...

مسئله اینه که تو دهن بینی

اصن دوستت نباشه و خواهرت باشه

آدم هر چی شنید راجع به هر کی که قبول نمیکنه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
مسئله اینه که تو دهن بینیاصن دوستت نباشه و خواهرت باشهآدم هر چی شنید راجع به هر کی که قبول نمیکنه

مسئله اینه تو توی جامعه نگشتی بفهمی چخبره

بیرون بری متوجه میشی. انگار این ادما تافته جدا بافته هستن

بین من و تو زندگی میکنن. خیلی خوش خیالی

سلام میشه کمکم کنی 

من چند وقتی هست تاپیک های سوژه و فان میزنم  برای خنده 

امروز نینی یار گفت ممکنه برات دردسر بشه و ازت شکایت کنه این دکتر 

میشه تاپیک آخرمو گزارش بزنی 

گزارش زدی لایک کن تا برات آیت الکرسی و حمد بخونم 🥲😭❤️(تاپیکی که راجب دکتر کامبیز هست)، 

کاربری دست دو نفره،اعصاب ندارم فحش بدی نینی یار تگ میکنم بیاد جر... بده

متوجه هستم ولی تا با چشمتون ندیدین باور نکنید این کار خوبی نیست عشقم

بحث باور کردن من نیست. بحث اینه این افراد بین من و شما زندگی میکنن. من باور کنم یا نکنم مگه چیزی از درد جامعه کم میکنه؟