2777
2789
عنوان

یکی از بچه های دانشگاه شبا سر خیابون وایمیسه

| مشاهده متن کامل بحث + 7399 بازدید | 222 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من باور میکنم اغلب برای هزینه دانشگاه میرن خیلی شنیدم

بعضیا یجور میگن نه باور نکن. اینا اینقدر تعدادشون زیاده پس یعنی هیچکدوم توی جامعه نیستن؟  قطعا همه جا هستن

بحث منم همین بود که ادم بد همه جا ممکنه باشه. کسی فکر نکنه نه اینجا محیط فرهنگیه از این خبرا نیست

بحث باور کردن من نیست. بحث اینه این افراد بین من و شما زندگی میکنن. من باور کنم یا نکنم مگه چیزی از ...

شماحرفت درست

ولی آیا یکی پشت شما غیبت کنه کار درستیه؟؟

تا با چشمتون تن فروشی طرف ندیدین باور نکنین یعنی غیبت نکنین

چون بزرگترین گناه غیبت کردن طرف مقابله

بحث باور کردن من نیست. بحث اینه این افراد بین من و شما زندگی میکنن. من باور کنم یا نکنم مگه چیزی از ...

دقیقا بحث اینه که ادمی که ذاتش خراب باشه فرق نمیکنه چیکاره باشه و یا تحصیلاتش چی باشه ...فارغ از جنسیت ///همه جا هستن اینجور افراد 

عزیزم هنوز از تایپیکی که زدی و گفتی دیگه هیچکس رو قضاوت نمیکنی و پشتش حرف نمیزنی 10 ساعت هم نگذشته:)

عزیزدلم میگم اصلا نمیدونم طرف کیه چیه این دوستم کلا کلاساش با من فرق میکنه. من دارم درد جامعه رو بیان میکنم که این افراد چقدر تعدادشون زیاده. شما حالت خوبه؟ بعد شما همیشه عادت داری بری تاپیکای بقیه رو ببینی و توی تاپیک جدید بیان کنی؟ جالبه

بعضیا یجور میگن نه باور نکن. اینا اینقدر تعدادشون زیاده پس یعنی هیچکدوم توی جامعه نیستن؟ قطعا همه ج ...

بااحترام بگم بنظرم ن قضاوت کن ن غیبت ن زیاد بهش فکر. چون دنیا عجیبه ممکنه شرایط طوری بشه ک مجبور بشی درکش کنی دخترخوب و اینکه امیدوارم خداهم اونهارو هدایت کنه و شرایطشون جوری بشه ک مجبور نشن ب تن فروشی  چی میشه گفت ادما خیلی پیچیده ان واقعا