2777
2789
عنوان

یکی از بچه های دانشگاه شبا سر خیابون وایمیسه

| مشاهده متن کامل بحث + 7400 بازدید | 222 پست
عزیزدلم میگم اصلا نمیدونم طرف کیه چیه این دوستم کلا کلاساش با من فرق میکنه. من دارم درد جامعه رو بیا ...

مرسی عزیزم انشالله که شما بهتر باشی

بعضی چیزا خیلی بهتره در خفا بمونه پخش شدنش نه تنها دردی رو دوا نمیکنه بلکه اون درد رو چندین برابر میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شماحرفت درستولی آیا یکی پشت شما غیبت کنه کار درستیه؟؟تا با چشمتون تن فروشی طرف ندیدین باور نکنین یعن ...

بله با چشم خودم دیدم طرف سر قیمت داشته صحبت میکرده سر خیابون و سوار شده. نه یک که صدها بار دیدم. شماهم اگر شهر بزرگ زندگی میکنید عجیبه ندیده باشید. حتی یک بار با ماشین رد میشدم دیدم سر قیمت دعوا شد دختره اسپری فلفل زد. شما چشمات رو جامعه بستی دوست عزیز. بعدم غیبت زمانیه مه درباره شخص اشنا صحبت میکنی. الان حرف این تاپیک درباره شخص نیست. درباره جامعه هست ربطی یه ادم خاص نداره

عزیزدلم میگم اصلا نمیدونم طرف کیه چیه این دوستم کلا کلاساش با من فرق میکنه. من دارم درد جامعه رو بیا ...

مورد دوم رو که الان اضاف کردی نه عادت ندارم فقط میخواستم ببینم فردی که چنین دیدگاه و قضاوتی داره چند سالشه به همین دلیل وارد کاربریت شدم و چشمم به تاپیک قبلیت افتاد جالب بود برام

بااحترام بگم بنظرم ن قضاوت کن ن غیبت ن زیاد بهش فکر. چون دنیا عجیبه ممکنه شرایط طوری بشه ک مجبور بشی ...

عزیزم بعضی چیزا انتخابه. ما ادما عادت کردیم همه چیو گردن سرنوشت بندازیم. همین حرف شما که میگی شاید دنیا بچرخه جاش قرار بگیری یعنی چی یعنی انسان ها حیوانن و توی شرایط مشابه همه یک مسیر رو میرن و اراده ندارن. دست فروش هارو دیدی؟  اونا یعنی درامدشون از تن فروش ها بیشتره که نرفتن تن فروشی؟  خیر عزیزم اگر قیمت ها دستت باشه اونا ساعتی دوازده تومن میگیرن. که شهرای تهران ساعتی بیست تومن میگیرن. یعنی حقوق یک ماه یک معلم یا حقوق سه ماه یک کارگر یکم فکر کن

مسئله اینه تو توی جامعه نگشتی بفهمی چخبرهبیرون بری متوجه میشی. انگار این ادما تافته جدا بافته هستنبی ...

ضمانت میدم به قدر سنت تو جامعه بودم عزیزم اونموقع که شما شیر شب میخوردی

ولی عادت ندارم هر کیو دیدم فک کنم ج%ده ست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

اسی نفسم

اینجاهم شهر بزرگیه

هرکسی واس خودش میچرخه

آدم بد داریم آدم خوب داریم

آدما باهم فرق میکنن

هرکسی زندگی خودشو یجوری پیش میبره

حرف شما خیلی درسته

بعضیا برای تن فروشی زندن تا نون شبشون در بیارن

یا بعضیا مریض جنسیتی هستن

تن فروشی فقط یک خانم انجام نمیده

مردایی هستن که بسیار آدم بد و خطرناکی هستن

زیادن همه جور آدم توی این شهر پیدا میشه

آدما باهم فرق دارن 

هستن ما همه جور آدم داریم

شما درست میگی

ولی بیخیال شو سرت درد نیار غیبتشون نکن 

بزار هرکاری میکنن بکنن آدما یک روز بر می‌گردن که دیگ دیره

🙃

یه اخلاق خیلی خوبی دارم اینه تا ندیدم قضاوت یا غیبت نمیکنمدتر

ینی دیگه تاکجا باید ببینی تا متوجهه بشی تا تو اتاقاشون؟!  بحث قضاوت نیست واقعیت جامعه هست و داریم میگیم به شغل و تحصیلات ربط نداره

دیگه بستگی به نوع نگاه داره .من تو ذهنم یه هرزه میگم و میگذرم درسته که تو جامعه عین خواهر و برادر به ...

عجب 

مردای بد رو چطوری میبینی ؟؟

فقط دوس داری یه هم نوع خودت توهین کنی و مردا بالا ببری

باور کن مرد هرزه نباشه زن نیست!

عزیزم بعضی چیزا انتخابه. ما ادما عادت کردیم همه چیو گردن سرنوشت بندازیم. همین حرف شما که میگی شاید د ...

عزیزم شما ک اینقدر ماشا... فکر داری و کلی تجربه ازشون دیدی ک سرقیمت بحث. میکنن و فلان و بارها دیدیشون چرا میای جوری تعریف میکنی انگار ی چیز عجیبی دیدی اینا دیگ بحث کردن نداره ک حالا یکیشم دانشجو دانشگاه شماست خب ک چی