2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سر این ک مادرشوهرم میره شهر دیگه زندگی کنه شوهرم راضی نبود دیگه شوهرم گفت بری دیگه پسری نداری و اینا

چ بچه ننه

ولشون کن

باهاش حرف بزندیگو گناه دارهدبزار بره شاید دلش میخواد بره

اونجا شاد تر باشه

😉

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

آره بگو مادر هر چی بگه باید احترامشو نگه داری

اخه میترسم بعدا اتفاقی نیوفته حرف و حدیثی چیزی پشت سر من بخواد باشه🙂دیگه نمیگن عروسمون خوب بود 

بخاطر همین نمیخوام دخالت کنم هرجور خود شوهرم راحته 

چ بچه ننهولشون کنباهاش حرف بزندیگو گناه دارهدبزار بره شاید دلش میخواد برهاونجا شاد تر باشه😉

اخه اینم بگم پدرشوهرم فوت شده چند ساله بعد شوهرم هرچی برای خونه خودش می‌خره برای خونه مامانش هم می‌خره بخاطر همین مامانش رفته شهر دیگه زندگی کنه کسی نیس سرکار نمیره شوهر هم نداره 

اخه اینم بگم پدرشوهرم فوت شده چند ساله بعد شوهرم هرچی برای خونه خودش می‌خره برای خونه مامانش هم می‌خ ...

پس چرامیخواد بره

ادم خوبیه پس

وگرنه ول نمیکرد بره

کاش مادر شوهرمن میرفت😑

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂