2777
2789
عنوان

چطوری عرقمون بوی بد نده⁉️⁉️⁉️⁉️به همین راحتی

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 35 پست

مقصر ما آدمایی هستیم که تعارفی ایم و به روی خودمون نمیاریم 

اگه یه بار بهشون بگیم بو میدیم طرف میره یا درست میکنه مشکلشو یا میره گم میشه 

بخدا بعضیا انقدر بو میدن

چطوری به روی خودشون نمیارن😭 

اون روز رفتیم فروشگاه خرید کنیم یه مرده انقدرررر بوووو میداد 

چطوری روش میشه بیاد تو جامعه اخه 

اصلا ما هیچی 

اون خانومی که باهاش بود چطوری خفه نشده  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بوی عرق ژنیه بعضیا ذاتن بو میده الانم از حموم درومدنا یکی هم مثل من عرقم هیچ بو نمیده همه این غذاهار ...

ببخشید سونفاهم نشه ها منطورم به شمانیست چون نمیشاسمتون ، دقیقا یکی دونفرو دیدم که این تصورو داشتن و رعایت نمیکردن به خیال اینکه عرق شون بو نمیده ، ولی واقعا اینطور نبود فقط خودشون متوجه نبودن

ببخشیددلایل خون دماغ شدن چیه؟میتونه به غلظت خون مربوط باشه؟

اینو نمیدونم

یا زخم‌ شدن داخل سوراخ بینیه

یا نمیدونم

میدونستم فراموش کردم...یه سرچ کنید

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

منم ادویه دوست دارم فلفل قرمز چیلی میریزم رو غذا میخورم اصلا چیزای تند خیلی دوست دارم دلیل عرق کردن ...

یکی از دلایلش اینه بله...وقتی بدن خیلی گرم باشه، بلغم بدن آب میشه

وقتی آب میشه به شکل تعریق از بدن خارج میشه

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

آب رو وقتی تشنه هستیم باید بخوریم ، نه زیاد بدن خودش با تشنه شدن یا نشدن میگه کی اب میخواد کی نمیخوا ...

هر نیم ساعت دو سه جرعه آب باید نوشید

اگه بنا ب تشنه شدن باشه من خودم شخصا هرگز تشنم نمیشه و اصلا علاقه ای ب نوشیدن اب ندارم

خیلیا رو میشناسم ک همینطورن و اصلا نمیتونن اب بخورن 

بادا هم اکنون ذهن و تنم.. از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

بلهبدترین گوشت گوشت مرغهچون مرغ همه چیز خواره...گوشت خوبی تولید نمیکنه...از سوسک بگیرید تا فضولات بق ...

مرغ کارخونه ای که فقط گندم و مواد مخصوص میخورن 

مرغ محلی آره

ولی کلا نظافت شخصی و نوع تغذیه 

استرس 

مشکل معده اینا تاثیر داره

خدا یا شکرت 🌹
همش به ژنه شوهر من میره باشگاه خیس عرق میاد ذره ای بوی بد نمیده من میرم حمام میام بیرون بو میدم

برا معده ست عزیزم

گلاب 

چای هل و دارچین 

رازیانه 

اینا بخور بهتر میشی

خدا یا شکرت 🌹
مرغ کارخونه ای که فقط گندم و مواد مخصوص میخورن مرغ محلی آرهولی کلا نظافت شخصی و نوع تغذیه استرس مشکل ...

اتفاقا مرغ کارخونه ای بدتر از محلی هست

کلی آمپول و هورمون میزنن حتی نمیتونه خودشو تکون بده همون کار و با بدن ما هم میکنه گوشتش

ببخشید سونفاهم نشه ها منطورم به شمانیست چون نمیشاسمتون ، دقیقا یکی دونفرو دیدم که این تصورو داشتن و ...

خواهش میکنم عزیزم.ولی کلا دورو بریام خواهرام و شوهرم همیشه بهم میگن اینو و اینکه خودم خیلییی حساسم رو بوی بدنم.مثلا دیروز مریض شدم عرق میکردم یکم بو میداد سریع فهمیدم ولی در حالت عادی اصلاااا