2777
2789

از کوزه همان برون تراود که در اوست✅

شما وقتی فست فود میخورید...غذای مونده میخورید...سس تند با غذا میخورید...گوش مرغ میخورید...ادویه تند زیاد مصرف میکنید...چطوری میخوایید که بوی بدی ندید؟؟؟؟؟؟؟

برای درمان اول اینها رو ترک کنید یا کم کنید

بعدشم روزی یه لیوان عرق بیدمشک و گلاب بخورید

به همراهش اگر تونستید از عطاری صاف کننده خون بخرید و مصرف کنید🌹

سلامت و تندرست باشید

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دقیقا، تغذیه خیلی موثره

حتی اگه روزی ۸ لیوان آب بخورن امکان نداره بدنشون بوی عرق تند داشته باشه 

بادا هم اکنون ذهن و تنم.. از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

اشکال نداره بخورید ی پماد زینک ۳۰ تومن پولشه بخرید بزنید هیچی ازتون کم نمیشه نمیدونم چجوری خودشون از ...

خیلی ضرر داره من یمدت زدم زیر بغلم پوست پوست شد زخم زخم کلی طول کشید تا خوب شه

👈بیا اینجا بهت بگم چجوری خیلی راحت باهمین گوشی که تو دستته کارکنی و درآمد داشته باشی هیچ کاری لازم نیست بکنی فقط باید دوستاتو فامیل و دور و بری هاتو دعوت کنی به برنامه و ازای هر یک نفر که دعوت کردی 112 هزارتومن ناقابل بگیری میبینی چقد ساده است.                                                           خب آماده ای؟! حالا برو توی بازار یا تو گوگل سرچ کن اپلیکیشن میلی گلد و نصب کن شمارتو  وارد کن شماره حتما حتما باید بنام خودت باشه حالا پایین نوشته کددعوت اونو حتما حتما فعال کن اگه فعال نکنی هیچ در آمدی نخواهی داشت و توی کادر کددعوت عبارت پایین رو وارد کن👇                                                  milli-lgvxt 

و میکروب های روده هم تاثیر دارن

میکروب های روده با خوردن اینا بوجود میاد دیییگه

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

دقیقا، تغذیه خیلی موثرهحتی اگه روزی ۸ لیوان آب بخورن امکان نداره بدنشون بوی عرق تند داشته باشه

آب رو وقتی تشنه هستیم باید بخوریم ، نه زیاد 

بدن خودش با تشنه شدن یا نشدن میگه کی اب میخواد کی نمیخواد 

آب اضافه مولد بیماریه

اشکال نداره بخورید ی پماد زینک ۳۰ تومن پولشه بخرید بزنید هیچی ازتون کم نمیشه نمیدونم چجوری خودشون از ...

پمادزینک غددلنفاوی رودرگیرمیکنه خوب نیست

اینجاکودک درونم فعالیت میکنه که یکم بیش فعالی هم داره

گوشت مرغ منظورتون بود؟ مرغ هم مگه ایرادی داره؟

بله

بدترین گوشت گوشت مرغه

چون مرغ همه چیز خواره...گوشت خوبی تولید نمیکنه...از سوسک بگیرید تا فضولات بقیه پرنده ها رو میخوره